Sivut

14. lokakuuta 2012

Vallun juoksuttelua 13.10.2012

Menin tallille joskus puol kolmen aikaan, hain Vallun kamat esille ja hain itse ponin tarhasta. Harjailin Vallua jonkin aikaa ja huomasin, ettei sillä ollut kenkää toisessa etujalassa. Kysyin kengittäjältä(jokaolisilloinpaikalla), että ehtisikö lyömään Vallulle uudet kengät.. Vastasi, ettei ehtisi. Menin Vallun kanssa kentälle, mutta sitten Milla(Birkin omistajan tytär) tuli sanomaan, että Birk ei tarvitse uusia kenkiä vielä ja, että Vallu pääsisi sittenkin kengitettäväksi. Noo, vein Vallun talliin ja sai uudet kengät jalkaan. Kengityksen jälkeen menin Vallun kanssa kentälle juoksuttamaan sitä, kun en ehtinyt ennen kengitystä aloittaa. Liinassa Vallua hetken juoksuttelin ja sitten päästin irti ja lähdin kävelemään ympäri kenttää, Vallu lähti heti seuraamaan perässä ja kävelin jonkin aikaa Vallu perässäni kentällä. Otin Vallun kiinni ja toin tallin seinustalle ja sidoin kiinni. Harjailin Vallua aikani ja menin syöttelemään sitä ruoholle. Syöteltyäni Vallua aikani, vein Vallun tarhaan ja menin katsomaan kun Milla ratsasti Birkillä. Vein Vallun kamat takaisin ylös ja odottelin, että Birk saataisiin hoidettua, jotta se ja Arska pääsisi tutustumaan Valluun ja Kekeen :D

Birk ja Aragon laitettiin samaan tarhaan, missä Vallu ja Keke olivat. Ensin näytti siltä, ettei ketään kiinnotanut tulla tutustumaan, mutta lopulta Keke ravasi ryhdikkäästi katosksesta parin metrin päähän Birkistä ja Arskasta. Vallu löntysteli perässä kyllästyneen näköisenä, mutta valpastui ja lähti tutustumaan uusiin tulokkaisiin. Vallu näytti heti, kuka on tarhan kingi ja kiljui ja potki Birkiä ja Aragonia. Jalkakin nousi korkealle. Eipä pojat mitään sen suurempaa showta pystyyn laittaneet ja lopuksi söivät jo yhdessä samoilta heinäkasoilta.

Ps. Pahoittelen kuvien kännykkälaatua :DD













2 kommenttia:

  1. Missä tämä talli sijaitsee olen saattanut nähdä teidät jos talli olisi sama..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valsi asustaa Islanninhevostalli Baldurilla :))

      Poista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina