Sivut

24. tammikuuta 2016

Lunta tupaan


 Tämän vuoden ensimmäinen postaus! :D Blogi on jälleen päätynyt hiljaiselolle omien kiireideni vuoksi, joten postaustahdin ei kannata odottaa kasvavan kauhean paljoa tästä tahdista... Nyt mulla olikin aikaa istahtaa tähän koneen äärelle ja tulla kirjoittelemaan kuulumisia tänne kera uuden bannerin, joka ei nyt mitään huippulaatua ole :D Jos on joku innokas bannerin tekijä saa ilmoittautua! ;D

Tänne satoi vihdoin lunta oikeen kunnolla tuossa pari viikkoa sitten ja nyt onkin ihan superhyvät pohjat, kunnes ensi viikolla lämpötila heittää plussalle.... Mutta ollaan päästy nauttimaan aika hyvin näistä keleistä!
Lunta on tällä hetkellä todella paljon enemmän kuin tässä kuvassa :D

 Vallun kanssa ollaan jatkettu maastoilulinjalla aika paljon, mikä ei ollenkaan ole ollut pahitteeksi. Muutamat kerrat ollaan päästy pyörähtämään kentällä ja oltiin Sirpan valmennuksessakin, josta on tulossa erillinen postaus.

Vallu on ollut todella kiva ratsastaa viime aikoina! Vaikka vauhtia löytyy paljon, Vallu on ollut tavallaan mun kanssa eikä sooloillut omiaan. Kuuntelee siis ihan harvinaisen hyvin vaikka välillä tuleekin ylilyöntejä sen osalta! :) Päästiin viime viikonloppuna Vallun kanssa taas treenin makuun eli löydettiin se huippuhyvä ote hommaan, mutta harmillisesti maanantaina maastoon lähdössä kävi pieni äksidentti ja Vallu loikkasi jalkapöydälleni enkä pystynyt melkein viikkoon ratsastamaan... Nyt olen kuitenkin muutaman kerran ratsinut Vallun ja tästä jatketaan eteenpäin kunhan kelit eivät aivan huonoiksi mene!

Alla video viikon takaisesta maastolenkistä :)






 Snille on päässyt myös takaisin hommiin! Olen ottanut lumihangesta kaiken irti ja juoksutellut Snilleä siellä kahdellaohjalla. Tekee hyvää treeniä sille kahlata hangessa menemään :) Myös ratsuiluun ollaan Snillen kanssa päästy pitkästä aikaa taas.



Viime sunnuntaina ratsastin sen kentällä. Olin itse koko ratsastuksen ihan hukassa eikä menokaan sen kauniimpaa ollut :D Snille oli todella rento ja rauhallinen, mitä ihmettelin koska ratsuilusta oli pitkähkö tauko! Innoissaan ja energinen Snille oli, mutta malttoi kuunnella mun epämääräisiä apuja hyvin. Käynnissä pyörin pääasiassa voltilla enkä oikein tiennyt mitä siellä selässä touhasin... Otin ravia ja laukkaa ympäri kenttää, jotta pääsin vähän edes kartalle miten sitä ponnyä pitikään ratsastaa ;) Nappuloita en oikein löytänyt, mutta Snille on niin erilainen ratsastaa kuin Vallu, että ehkä tämä sählääminen hyväksytään nyt kerran pidemmän tauon jälkeen! :D Nyt pitäisi vaan useammin päästä Snillen kyytiin, jotta pääsen taas kartalle sen toiminnoista taas pitkästä aikaa!


 Anteeksi, näytän ihan paksulta lihapullalta selässä kun takki on vähän yli-iso mulle :"D



1 kommentti:

  1. Kiva postaus hienojaa videoita, tykkäsin eniten tosta ratsastusvideosta. :)

    VastaaPoista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina