Sivut

4. helmikuuta 2016

Talven riemua


Liukasta, liukasta ja liukasta... Sitä on täällä riittänyt nyt viime aikoina. Nyt onneksi kuluneella viikolla satoi lunta lisää, joten olen päässyt vähän touhailemaan ponien kanssa paremmin. Tosin sekin lumi sulaa varmaan tuota pikaa kun viikonlopuksi on luvattu vesisadetta... Eipä oikein säät ole suosiolliset ponien liikutuksiin.... Noh, niillä mennään mitä on!


Tänään kuitenkin sää oli mitä mainioin suunnata Vallun kanssa maastoon! Vallu oli oikein innokas lenkkeilijä, paikoittellen jopa turhankin innokas ;) Vauhtia riitti ponnyssä vaikka mitään vauhtilenkkiä ei tarkoituksella heitettykään.

Vallun kannalta nyt on hyvät pohjat liikkua; Hokit takaa pidon jäällä ja lumi pehmentää sopivasti pohjia, jotka muuten olisivat kivikovat. Olenkin nyt hyödyntänyt näitä kelejä, kun niitä vielä riittää, maastoiluun. Sekä ratsastajan että ponin mieli kiittää ;) Kenttäillä ehtii myöhemminkin sitten :D








Snille pääsi tänään hieman pellolle liinan jatkoksi purkamaan virtojaa. Energiaa ponilla riitti vaikka muille jakaa ja vähän jännitti pysyykö poni lapasessa isolla aitaamattomalla pellolla, mutta ei ollut mitään ongelmaa! Snille juoksi liinassa oikein nätisti, lukuunottamatta muutamaa kertaa kun otus innostui ja lähti pukkiloikkakoikka- laukkaa karaten ympyrältä, mutta palautui takaisin ympyrälle hyvin. Juoksuttelin pidempään kuin normaalisti, koska Snillellä tuntui juoksuintoa riittävän kun pääsi vihdoin ihan hyvälle pohjalle liikkumaan :D

Snillis oli aivan väsynyt juoksutuksen jälkeen ja tarhaan päästyään suuntasi samantien piehtaroimaan :D  Nyt jos saisi Snilleä vähän liikutettua liinassa ja sitten nousisi sen selkään taas ties kuinka pitkän tauon jälkeen... Ei oikein kelit suosi sen ratsastuksessa, kun kaikkialla o liukasta eikä Snillellä ole takakenkiä ;)




4 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi :-)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva blogi :-)

    VastaaPoista
  3. Tein sinulle bannerin, se löytyy blogini banneripajasta.:)

    armijaponit.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Ja jos haluat että teen panostetumman bannerin sinun ohjeillasi (joka on huomattavasti helpompaa) voit laittaa sähköpostia antsupony200@gmail.com :)
    Jos etsit vielä bannerin tekijää

    VastaaPoista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina