Sivut

30. marraskuuta 2015

Oivalluksia


Vallun kanssa ollaan jatkettu ratsain samalla linjalla kuin aikaisemminkin. Vallu on nyt pikkuhiljaa alkanut selkeästi odottamaan ratsastajaa ja tarjoaa mielellään oikein liikkumista, mikä on todella huippua koska sitä tässä ollaan koko ajan haettu! Mun pitää itse olla vaan tositosi tarkkana nyt. Vallun "hidastuessa", huomaan itse meneväni tosi helposti hevosen edelle kun on tottunut Vallun "höösä"vauhtiin ja sitten tulee tietysti kommunikaatiokatkos kun itse menen edelle ja poni kysyy et mitäs hitsiä nyt pitäis sit muka tehä. Toinen on se, että Vallu on keventynyt kädelle todella huimasti ja itse tietysti vanhasta tottumuksesta otankin edestä vahvempaa kiinni mitä pitäisi, jolloin töltti muuttuu samantien passitahtiseksi. Mulla meni viimeksi todella kauan hoksata se, miksi Vallu menee passitahtisesti... Käsi rennoksi ja vatsalihakset käyttöön niin alkaa ponikin päästä puhtaalle töltille ;) Ihan uskomatonta miten hyvin Vallu kuuntelee kun saan sen kuulolle ja työskentelemään mun kanssa eikä niin että minä yritän saada ponin työskentelemään ja se työskentelee ihan ok, muttei oikeen ole kokonaan hommassa mukana ja läsnä. Ratsastukseen tulee ihan erilainen fiilis kyllä kun hevonenkin on mukana menossa aidosti!
Viimeksi menin tiellä osan ratsastuksesta ja ekaa kertaa ikinä sain sen pysymään 100% kuulolla ja rentona eikä V yrittänyt jännittyä, kuten yleensä. Tosin laukassa meinattiin päätyä ojan pohjalle kun mä olin jatkamassa suoraan ja Vallu päätti kesken ison, reippaan laukan kääntyä oikealle tienhaarasta :D Lähellä oli etten päätynyt alas selästä ja ojaan ponin kanssa... Noh, tekevälle sattuu ja sitä rataa ;) Kyydissä pysyin ja matka jatkui suoraan eteenpäin. Vallun laukka ja ravikin on parantunut ihan huimasti sen jälkeen kun löydettiin tölttiin ihan uusi vaihde ja Vallu kantaa itsensä kunnolla! Tuntuu ihan huippuhyvältä kyydissä! Pitääkin yrittää saada kuvaaja joku päivä mukaan, jos vaikka osaisin ratsastaa kameran edessä kuten yksinkin ;)


Snille päätti hieman pidentää lomaansa ja heitti kengän menemään, joten sille ei kuulu mitään ihmeempiä :D Kengittäjän pitäisi tulla tällä viikolla, josko Snille pääsisi sitten takaisin hommiin pikkuhiljaa ettei tuo lomamoodi jää päälle ;) 


Vallu 22.11.2015
On se aika hyvännäköinen tällä hetkellä! < 3


Tässä blogissa ei tänä vuonna joulukalenteria nähdä, mutta joulukuun kunniaksi saatte heitellä erikoispostausideoita, joita toteuttelen pitkin joulukuuta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina