Sivut

9. helmikuuta 2014

Bannerikisa!

Innokkaat bannerin tekijät hoi!

Blogini kaipaisi uutta ulkonäköä, muuten olen kaiken saanut valmiiksi, mutta banneri puuttuu! Olen itse toivoton bannerin väsääjä, joten pyydän innoikkaita bannerin tekijöitä aktivoitumaan ;) Kaikkien banneri tulee varmasti olemaan blogissa jossain vaiheessa ellei niitä tule tsiljoonia, jota en usko :D

Ideana olisi tehdä alla olevista kuvista banneri. Se voi olla talvinen tai kesäinen tai molempia tai mitä ikinä keksiikään. Kuvia saa rajata ja muokata mielensä mukaan sellaiseksi kun haluaa ja yhdistellä niitä tai olla yhdistelemättä. Annan bannerien tekijöille muuten vapaat kädet, mutta bannerissa pitää lukea otsikkona Kavioiden töminää töltin tahtiin. Ja bannerin tulee olla kooltaan 1000x400 tai 1189x459 :) Ja valmiit bannerit sähköpostilla janskis97@gmail.com tai sitten blogin fb-sivulle :))

Palkinnoksi arvostelen bannerin tekijän blogin/kotisivun, mikäli sellainen löytyy sekä bannerin, jonka kyseinen henkilö teki :) Valitsen erikseen vielä parhaan bannerin ja tekijä palkitaan sitten yllätyspalkinnolla! :) (Joten laittakaa s.posti osoitteenne mukaan, jos laitatte bannerin blogin fb-sivuille )

Osallistumisaikaa 1.3. asti :)

Kuvia on ihan hirveästi, kun en osaa valita muutamia, mutta onpa varaa valita ;D Ylimmät kuvat uusimpia, alimmat ei järjestyksessä :D



























































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina