Sivut

20. kesäkuuta 2014

Maastoilua



 Heippa ja hyvää juhannusta kaikille lukijoille! :)

Me ollaan Vallun kanssa maastoiltu paljon tässä Suomen talvessa suvessa, yleensä ollaan kierretty lyhyitä ja ytimekkäitä lenkkejä, mutta myös muutama pidempi maasto on mahtunut matkaan mukaan. Vallu on pääsääntöisesti  tuntunut todella hyvältä, mutta myös niitä päiviä kun ei oikein suju on ollut, hyvänä esimerkkinä tämän päivän maasto, kun ponilla virtaa vaparin jälkeen ja kamalat möröt vaanii joka ojassa ja roskiksetkin syövät pikku poneja... :D Mutta pääasia on, että poni kulkee innoissaan maastossa ja kaikki askellajit tulevat ulos, kun pyytää(ja vähän ilman pyytämistäkin) :D Vallu on päässyt myös pesulle ja pesun jälkeen sillä oli omat muuvit, jotka löytää tän postauksen lopusta :D

Vallun kanssa maastoilun lisäksi olen nyt pari kertaa käynyt ajamassa Cindyä Sannin kanssa. Eilen käytiin tsekkaamassa uusia maisemia, mutta todettiin, että kärryillä matka tyssäsi pellon laitaan.. Ratsain voisi päästä pidemmällekkin, mutta kärryillä ei oikein.. :)

Vallulle on tullut osteltua kaikennäköistä tässä lähiaikoina mm. Agrista lähti purkkia ja putelia matkaan mukaan sekä uusi ihottumaloimi tuli juuri, kun sellaisen tilasin :)

Nyt ollaan vähän rentoiltu, mutta ensi viikolla treenataan taas ja meidät löytää Vallun kanssa la 28.6. Ylöjärveltä GK-kisoista! :) Mennään kattomaan mitä tulee, kun kokeillaan viiskäyntiluokkaa... :D

"En tasan oo tulos takas tarhaa"



Selman pehva xD

Väsyttäää..

Salakuvausta ;)

Ostoksia Agrista :D

Komia pony : 3



PS. Kysymyspostaukseen toivoisin vielä muutamia kysymyksiä! Julkaisen sen varmaan sunnuntaina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina