Sivut

30. kesäkuuta 2014

Kuvapläjäys: Perjantaitreenit ja muita kuulumisia + uusi ulkoasu!


 Täällä ruudun äärellä taas! :) Nyt mulla on loma, joten saatanpi kereta kirjustelemaan useammin tänne. Blogi oli hetken yksityisenä, kun sen ulkoasu koki täydellisen muutoksen jos sitä ihmettelitte. Mitäs muuten tykkäätte uudesta ulkoasusta? Itse pidän siitä nyt paljon! :) (Anteeksi järkyttävä kuva itsestäni tuossa esittelykuvassa, mutta mulla ei oikein oo itsestäni kuvia xd)

Meille ei mitään erityisempää kuulu, lauantaina käytiin pyörähtämässä kisoissa, mutta niistä sitten omassa kisapostauksessaan. Vallun kanssa olen maastoillut, maastoilut ja maastoillut. Poni on tuntunut oikein hyvälle! :) Torstaina menen itse Oripäähän maatalousnäyttelyyn ja lauantaina olen katsomassa SM-kisoja Ypäjällä, saa tulla moikkaamaan jos tuolla jossain mut sattuu näkemään! :D

Sitten itse asiaan eli perjantain kuvapläjäykseen. Suuremmin en ala ratsikerrasta selittämään, mutta sen verran voin sanoa, että poni tuntui erittäin hyvälle ja kulki mukavasti alkusähläyksien jälkeen :) Sitten ne kuvat, enjoy! ;) Kaikki kuvat c) Sanni ellei muuta sanota :D



Pounin juottoa eli Vallu sukeltaa melassia ämpäristä xd
Viisas :D


Kantapainon asennusta ;)

Suitsien laitto on vakavaa puuhaa xD








Peruutus ;)












Ai miten niin ratsastaja irti satulasta? xD






Ilta-ajelut Cindyllä :D Loman ja Sannin rippijuhlien kunniaksi ;) (Huom! Juomissa ei ollenkaan alkoholia)


  Mikä kuvista oli suosikkisi?
  Miltä uusi ulkoasu näyttää?

4 kommenttia:

  1. Banneri on kiva mutta mielestäni toi kuva joka on taustana (toistuvasti) vois olla semmonen iso joka ei liiku kun scrollaa alaspäin :D Hienosti näyttää töltit menevän! Kuinka usein meet painoputseilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Meen kantapainoilla n. 2 kertaa viikossa :) Tosin rennompina viikkoina saattaa olla että en mene lainkaan, mutta 2 kertaa viikossa on sellainen mihin pyrin :)

      Poista
  2. Anonyymi5.7.14

    Sulla on tosi kiva blogi! :) Voitko tehä postauksen valsin ruokinnasta, mitä se syöä, kuinka paljon ja kuinka monta kertaa päivässä. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Juu voin tehdä jossain välissä :)

      Poista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina