Sivut

6. heinäkuuta 2014

Kisapostaus: Snöggurin Gaedingakeppni- kisat 28.6.

VOITTO! ;)

 Käytiin Vallun kanssa pyörähtämässä Snöggurin GK-kisoissa. Vallu ei ole oikein Gaedingakeppni hevonen, siinä ei ole sellaista räjähtävyyttä mitä GK-kisoissa haetaan. Tonne lähdettiin lähinnä testaamaan miten passi löytyy kisaradalla. Ja löytyihän se tosi hyvin! :) Tavoitteena mulla oli kisoissa saada passi tulemaan ja jos 7 pisteeseen päästään, olisin tyytyväinen.


 Lämmittelin Vallun kentällä eli ratsastin sen töltissä ja laukassa kuulolle ja käynnissä taivuttelin sen hyvin. Kentällä Vallu kulki tosi hyvin, vastasi hyvin avuille eikä pölhöillyt omiaan. Kun Vallu tuntui kentällä hyvältä, lähdin baanalle päin kävelemään. Edellinen luokka oli juuri loppunut, joten pääsin baanalle hiukan kokeilemaan miten poni toimii ennen oman luokan alkua. Vallu tuntui hyvälle baanallakin, kuunteli hyvin mua vaikka toisia ratsukoita meni ohi ja me ohitettiin pari ratsukkoa. Otin parit passit ihan treeniksi ja ne tulivat tosi hyvin, vaikka ekalla pätkällä olin vähän epävarma.



Itse kisasuoritukseen olin tyytyväinen. Askellajijärjestyksen pidin samana kuin ennenkin eli töltti - laukka - passi - ravi - käynti. Ennen vaan passin kohdalla lisätty töltti ;) Töltti meni tällä kertaa huonoiten, kun Vallu oli hiukan passitahtinen. Johtuen tietenkin siitä, että en itse muistanut ratsastaa tarpeeksi takaa eteen vaan "jäädyin" alkuun. Laukka meni hyvin, vauhtia ja energiaa olisi voinut olla enemmän, muta ihan hyvin meni. Passi lähti hiukan haparoivasti, mutta parani koko ajan loppuun. Ravissakin olisi saanut olla enemmän energiaa, mutta hyvältä Vallu tuntui siinäkin. Käyntikin meni hyvin, ehkä hiukan käynti oli kiireistä.


Pisteitä saatiin 7,5 eli olin tyytyväinen suoritukseen! :) Passista saatiin pisteitä 7,4, mistä olin tosi yllättynyt, kun ajattelin että saatais passista jotain 6 alkavaa. Kaiken kaikkiaan olin siis tosi tyytyväinen suoritukseeni ja Valluun! :) Luokan voitto sieltä noilla pisteillä napsahti! :)

4 kommenttia:

  1. Anonyymi7.7.14

    Mikset ollut vallulla sm:issä? :)

    VastaaPoista
  2. Onnea! Mentiinkö siis passia koko rataa ympäri :O Onks sulla kisavideoo muutes tosta? :)

    VastaaPoista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina