Sivut

21. syyskuuta 2014

Irrottelua ja treeniä ;)



 Tällä viikolla ollaan Vallun kanssa treenailtu kentällä ja hömpsötetty maastossa. Viimeksi kentällä ollessani eli perjantaina otin ensimmäiset passit pitkään aikaan. Vallu meni tosi hyvän tuntuista passia! :) Sillä kertaa menin kunnolla ensin kentällä hain Vallun rennoksi ja pyöreäksi. Alkuun poni sättäsi menemään, mutta sain sen pikkuhiljaa rauhottumaan ja lopulta päästiin tosi hyviä pätkiä joka askellajissa. Töltissä sain ponin nupin pysymään alhaalla, kunhan itse muistin istua kevyenä satulassa ja kantaa kädet. Kumpaankin suuntaan sain Vallun menemään tosi hyvin, vaikka vasen on ollut meille vaikeampi kierros. Olen itse niin jotenkin solmussa vasemmassa kierroksessa etten meinaa saada Vallua taipumaan kunnolla. Nyt sain itseni pysymään suorassa ja ajatuksen siitä miten siellä kuuluisi istua, jolloin poni lähti hyvin taipumaan vasempaankin kierrokseen.

Kenttäilyn lisäksi olen maastoillut Vallulla. Eilen kävin maastossa Sannin ja Venlan kanssa. Sanni oli matkassa mukana Selmalla ratsain ja Venla Cindyllä ajaen. Vallu oli maastossa välillä possu ja välillä meni tosi hyvin. Laukassa se yritti kiikuttaa mua mielensä mukaan enkä oikeen saanut sitä pysymään hyppysissä kunnolla. Vastaa se jarrulle jos tosissani jarrutan, muttamutta.... Töltin V yritti muuttaa ties kuinka monta kertaa passiksi ja sitten tulikin tappelu kun minä halusin tölttiä ja poni passia. Välillä Vallu meni tosi hyvää tölttiä ja ravia ja laukkaa, mutta välillä mentiin aika vallattomasti.... Hauskaa mulla oli silti :D


Tänään Vallu pääsi juoksentelemaan kentällä irtona, josta nämä tämän postauksen kuvat onkin ;) Ponia meinas vähän laiskottaa, mutta kyllä se muutamat pätkät rallittelikin sujuvasti. Vallu on nyt niin hyvännäköinen - ainakin omaan silmääni. Se on pyöristynyt heinäkuusta hyvin, kun on päässyt treeniin taas ja ruoka-annosta on päässyt nostamaan takaisin ylöspäin :) 









Tulevaisuuden raviponi? xD
Toi takaosan käyttö :3 <3 br="">



Loppuhölkkää ;)

Ruokatauko :D
 Tänään olin päivällä Eurajoen mätsäreissä taluttamassa talutusratsastuksessa. Mukana oli Baldurilta Perla ja Atla, joista talutin Perlaa. Molemmat ponit käyttäytyivät hyvin ja oli ihan mukava tapa viettää päivää, vaikka noi aamuherätykset ei oikeen oo mun juttu xP

Eilen olin katsomassa Kuumassa GK-kisoja ja oli kyllä mukavaa olla vain katsojana, kun näki muiden suorituksia ja sai vaan olla ja katsoa hienoja hevosia :) Länsirannikoltakin oli muutama ratsastaja kisaamassa ja kyllä sieltä pari ruusuketta saatiin tänne päin! ;) Hienoja hevosia ja hienoja suorituksia! :)


Kuukauden rakennekuvat:

Syyskuu 2014
Heinäkuu 2014

Huomaattekos te ponissa pienen eron kun vertaa kuvia? ;D

4 kommenttia:

  1. Anonyymi21.9.14

    Syyskuun kuvassa vallu on lihonnut ja rasvaa on kertynyt peppuun.

    Kiva oli taas kuulla teidänkin kuulumisia.
    Mitä pintamateriaalia tuossa kentässä on käytetty, entä muut kerrokset?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! V on saanut nyt hyvin massaa ympärilleen lisää :)

      Kentän pintamateriaali on kivituhkaa ja sen alla hienompaa jotain hiekkaa/kivituhkaa? ja sitten soraa taitaa olla alimpana :)

      Poista
    2. Anonyymi21.9.14

      Okei, eli siis soran päälle laitettu suoraan kivituhkaa? Eikö sora nouse ns.pintaan sieltä vai kuinka paksu kerros tuota kivituhkaa on?
      Miten te olette sala-ojittaneet kentän, kuinka tihuvaan siis olette putkia laittaneet?

      Anteeksi jos kyselen/utelen mutta suunnitteilla kenttä itsellekkin, joten kiva kuulla miten muut ovat kenttänsä tehneet.

      Poista
    3. No siis itse en ole tuota kenttää rakentanut, ollut auttamassa vaan, mut mun mielestä se tehtiin niin et maahan salaojaputket yms... sitten suodatinkangas ja sora ja sen päälle kivituhkaa(?) joka tärytettiin piukkaan ja siihen päälle sitten pintakerros eli isompaa kivituhkaa :) Vielä tulee kumirouhetta jossain vaiheessa pintaan kivituhkan kaveriksi :) Sanni (http://zanzkuz1.blogspot.com) osaa paremmin sanoa, kun heidän kenttä tuo on :)

      Poista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina