Sivut

15. syyskuuta 2014

Lapioita, kivituhkaa ja vesikelloja

Se on käyttökunnossa! :D

Mulla ei sunnuntaina ollutkaan valkkua, kun Sirpa oli kipeä, mutta Vallun kanssa mennään seuraavaksi valkkuilemaan sitten 27 tai 28.9 uusiin maisemiin ;)

Viikonlopun olen ahkeroinut kentällä kun saatiin kentän pintamatsku kentälle. Lapio on ahkeraan heilunut ja hyvin tutuksi tullut on kivituhka ;D Yhden vesikellonkin käteeni hommasin ja yläselkä hieman jumittaa, mutta muuten hengissä selvisin xd Saatiin pintamatsku paikoilleen ja eikun testaamaan!






Kentän testaus meni hyvin. Vallu toimi aika hyvin, lisättyä tölttiä en sieltä löytänyt, mutta sen laitan toistaiseksi pehmeähkön kentän piikkiin. Alkuun Vallu oli aika sättäläärä, oli vähän jänskää uudella kentällä, mutta rauhottui kunnes Selma lähti pois sieltä. Sitten meinasi tulla itkupotkut, mutta napakasti sanoin et lakkaa niin kyllä sen jälkeen sujui sitten mukavasti. Tykkäsin kovasti siitä, miten vaivattomasti Vallulta nousi laukat kumpaankin suuntaan. Töltit ja ravit sujuivat myös. Töltissä oli kyllä havaittavissa pientä passitahtisuutta, mutta sain sen korjattua. Ensimmäisen laukannoston Vallu veti överiksi ja esitti jotain ihme hyppypomppu juttua, mutta sen jälkeen kaikki toimi hyvin.





Tänään ratsastin Vallun itse alkuun ja sen jälkeen Sanni kiipusti kyytiin. Vallu oli aluksi aika sählä, mutta rauhottui aika pian. Kävin kaikki askellajit läpi ja katsoin että poni vastaa joka apuun ja sen jälkeen luovutin ponin Sannin käsiin. Sannin alla Vallu näytti tosi hyvälle! :) En ollut ollut nähnyt Vallua hetkeen jonkun muun kun itseni ratsastamana, joten kyllä teki hyvää nähdä joku muu välillä V: selässä! :) Mun ponista taitaa tulla kouluratsu xd En voi muuta sanoa kuin että hienosti meni ja kaikki askellajit löytyi ;)









Viime viikolla olin Vallun kanssa sänkkärillä kurvailemassa. Kaikki kolme ponia oli matkassa mukana eli Sanni&Selma, Cindy&vuokraaja ja minä&Vallu. Vallu oli ihan liekeissä sänkkärillä ja hanattikin menemään aikamoista lentoa monta kertaa. Hauskaa oli kyllä! :D




Wruuummm..





Torstaina olin itsenäisesti Perlalla ratsastamassa ja Sanni oli kuvaamassa, joten kaikki Perlan kuvat c)Sanni. Menin ensin kentällä hetken aikaa ja sitten lähdin sänkkärille. Ratsastus ei ihan mennyt putkeen, sillä en saanut Perlaa heräämään kunnolla missään vaiheessa ja sitten pyörittiin keskellä kenttää ja sänkkäriä kauniisti. Sain kuitenkin muutamia hyviäkin pätkiä, mutta tyytyväinen en ollut. Lähinnä omaan ratsastukseeni, kun en tiennyt miten olisin saanut Perlan heräämään kunnolla ja työskentelemään. Noh, ehkä tämä tästä pikkuhiljaa.... Tai parempi olisi, jos meinaan joskus sen kanssa jossain kisoissa käydä.... :) Mutta nyt kuvatulva, enjoy! :)


















Loppuun vielä pari pakollista kuvaa; Vallun ja Selman yhteispotretti ja meidän mäyränakistakoira Lilystä kuva : 3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina