Sivut

4. helmikuuta 2015

Winter Wonderland- kuvapostaus + turinoita


 Nyt tulee kunnon kuvatykitys varokaa! ;D 

Vallu on ollut vähän rennommin liikkeellä nyt, kun viime perjantaina sen jalka reagoi maastolenkillä.... Sen jälkeen ei ole reagoinut, mutta olen nyt vetänyt varman päälle ja antanut Vallun olla kevyemmällä.

Tänään Vallulla oli ohjelmassa hammashuoltoa ja rokotusta, joten nyt V on muutenkin seuraavat päivät levossa. Hampaissa ei ollut mitään hurjaa, oikealla puolella ei ollut paljoa mitään, mutta vasemmalla ylhäällä oli muutamia piikkejä, jotka raspailtiin pois. Ell kehui Vallun käytöstä paljon, sanoi että rauhoitettunakin osa hevosista on levottomampia kuin Vallu ilman rauhoitusta! :D Vallua ei onneksi tarvii rauhoittaa raspaukseen, joten se pääsi sitten huollon jälkeen ulkoilemaan. 

 Tänne läntiseen Suomeen satoi viime viikon aikana huisin paljon lunta(minua melkein polviin) ja siitähän otettiin heti viikonloppuna ilo irti! Laskettiin Sannin kanssa ponit irti pellolle rallailemaan. Ensin näytti että mitään rallailua ei tapahdu, mutta sitten minä ahkerana juoksentelin pisin poikin peltoa ponien perässä, niin innostuivat ne sitten viimein rallittelemaan keskenäänkin ;) Näistä kuvista koostuu tämän postauksen varsinainen kuvapostaus osuus ;D

Olkaapa hyvä, sekalainen kattaus kuvia lauantailta ja sunnuntailta! 
Kaikki kuvat c) Sanni






 Ihan terve.... xD

Ruokatauko ;)


















Raketti :D














Tää on jotenki kiva kuva :3


On se ihan terve....... :D


Tyylikäs lähtö ;D

Lähteekö se tuulen mukana lentoon? :0







Piiieni ravi :D



Viimeisenä se parhain juttu eli

*Klikkaamalla isonee*
Vallu löi kesken laukan liinat yllättäen kiinni ja hyppäsi, kuten jonkun esteen yli hypätään, ainoa vaan että tossa kohtaa ei ollut mitään minkä yli olisi pitänyt hypätä :DD Vallu siis hyppäsi ei-minkään yli :D


Mikä oli suosikkikuvasi?
Muistakaahan käydä heittämässä toiveita TOIVEKUVA-postausta varten ;)

4 kommenttia:

  1. Anonyymi6.2.15

    Mikset mene tutkituttamaan vallun jalkaa kun " joka toisessa" postauksessa kerrot että vallun jalka regoi liikuntaan?:) eikö olisi kiva tietää että mikä siellä on.

    Hauskoja kuvia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä kauanko olet blogiani lukenut, mutta elokuun postauksista löytyy klinikkakäynti postausta, jolloin käytiin selittämässä syy jalan reagoinnille. Syynähän on hankositeen yläkiinnityksissä olevaa harventumaa ja paksuntumaa. Jalkahan EI joka kerta liikutuksen jälkeen reagoi, blogiin olen vain sattunut kirjaamaan juuri ne kerrat jolloin jalka on reagoinut enkä kiistä sitä etteikö olisi reagoinut tässä lähiaikoina enemmän kuin aikaisemmin, jolloin sitten tämä kevyt viikko tulee tarpeeseen :)

      Nyt sen jalka on reagoinut näillä keleillä, valitettavasti, mutta ei ole niin isoa että tarttis klinikalle lähteä. Kylmäyksellä menee ohi :) Ennen kisakauden alkua ollaan menossa klinikalla käymään katsomaan jalan tila ja sen mukaan edetään sitten! :)

      Koko ajan tässä mennään jalan ehdoilla, kipellä hevosella en lähde kisaamaan tai muutenkaan liikuttamaan! :)

      Poista
    2. Anonyymi6.2.15

      Aa okei, kiva kun kerroit:) en ole lukenut vissiin sitten niitä klinikka postauksia:D

      Tsemppiä teille jatkoon!:)

      Poista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina