Sivut

22. helmikuuta 2015

Tilsoja ja treeniä


 Hiihtoloma alkaa olla takanapäin ja viikon aikana on tuntunut tapahtuneen ihan hurjan paljon. Vallua olen ratsinut suoralla kuolaimella muutamia kertoja ja eilen Piia oli katsomassa sitä kuolainta mun kanssa.


Vallu tais olla alusta asti aika kypsä kenttäilyyn, olisi pitänyt perjantaina käydä maastossa näin jälkeenpäin ajateltuna, koska ei oikeen ollut yhteistyöhaluinen alkuun, mutta alkoi sitten kuuntelemaan ja hyväksymään avut lopulta. Tehtiin alkuverkka kentällä ja siirryttiin tielle ottamaan sitten tölttipätkiä.

Töltissä Vallu oli ihan jees, oli keskiviikkona ja perjantaina miljoona kertaa parempi, mutta ei se nytkään mitenkään huisin huonosti mennyt vaikka alkoi osoittamaan mieltään yhdessä vaiheessa ja veti töltit passiksi ja hävisi avuilta. Vallu on siitä hauska et jos se vetää herneen nenuun tai sitä ei kiinnosta tehdä töitä, on miltei mahdotonta saada se tekemään mitään kunnolla, mutta kun Vallu on motivoitunut ja keskittyy niin se menee ihan sairaan hyvin ja mä pystyn ratsastamaan sen kunnolla.  Kentällä Vallu heitti kerran kielen kuolaimen yli, kun turparemmi oli vissiin liian kireellä ja Vallua ei huvittanut tehdä töitä. Sen jälkeen löysättiin turparemmiä ja homma jatkui eikä Vallu enää uudestaan heittänyt kieltä kuolaimen yli. Vallu tuntui muutamilla tölttipätkillä tosi hyvältä, kun antoi periksi ja tuli takaisin avuille, mutta suurin osa pätkistä meni siihen että Vallu oli vetässyt herneen nenään ja paineli menemään tölttiä pääsääntöisesti kylläkin, muttei sitä vauhtia kun mä halusin... Yhteisymmärrys onneksi löytyi sitten ja homma pelitti ne muutamat oikeesti hyvät pätkät! :) Kuvat on videolta kaapattuja, joten laatu sen mukainen ;)

Piia oli sitä mieltä, että suora ei Vallulle ole paras, juurikin sen takia että heitti kieltä kuolaimen yli. Jatketaan treenejä tod.näk. kolmipalalla ja muutaman kerran viikossa kokeilisin mennä kangilla, kun niillä vois saada kisaradalla nopeemmin apuja perille pienemmin avuin. :) Tärkein kuitenkin muistaa pohkeet, jotka mulla harrastaa karkailua omille teilleen ;D




 Tänään kävin Vallun kanssa maastoilemassa, oli kyllä ihan hirveä keli kun yöllä oli satanut lunta ja päivällä lämpötila meni plussan puolelle, joka tarkoittaa sitä että tilsoja kerääntyi enemmän kuin tarpeeksi. Vallu olisi koko lenkin halunnut vain juosta, joten pientä keskustelua tuli vauhdista, mutta edettiin kyllä mun määräämään vauhtiin :) Pääasiassa edettiin käynnissä, mutta tuli sitä hölkkäiltyä ja otettua yksi laukkapätkäkin melkein sulalla tienpätkällä.

Kävin vähän rämpimässä metsässä ja pelloilla ja Vallu kyllä nauttii ihan hirveästi kun saa painella kävellen metsässä ja rämpiä lumisella pellolla. Yksi oja vähän epäilytti ponnyä ja talutinkin Vallun siitä yli. Vallu oli kyllä hyvällä tuulella kun pääsi maastoon ja juurikin vauhtia löytyi vähän liikaakin, mutta se nyt on ihan ymmärrettävää kun ei ole päässyt purkamaan kunnolla energiaa huonojen pohjien takia.

Klipperöity otus maastoon lähdössä ;) Hirween innoissaan mun kuvailusta ;D


  Tähän loppuun vielä meidän astetta tyylikkäämpi maastoreissu menneeltä viikolta ;)



:33

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina