Sivut

1. maaliskuuta 2015

Hienoja ponnyjä!


 Maaliskuun puolella mennään jo, juurihan vasta vuosi vaihtui? :D

Vallun kanssa ollaan ahkerasti treenattu ja viime aikoina poni on tuntunut todella hyvältä! Eilen oltiin Sirpan valmennuksessa ja ponnystä löytyi uusia ulottuvuuksia! On se vaan niin hieno otus!!



Pääasiassa valkussa suoritettiin pientä hienosäätöä vähän kaikesta, työskenneltiin pääasiassa töltissä, mutta myös ravia ja laukkaa otettiin. Vallu tuntui alusta asti hyvältä, kerrankin oli kuulolla eikä vaan höntsäillyt omiaan, liekö sitten sillä vaikutusta että olen nyt mennyt kangilla muutamat kerrat, jospa niillä lähettäis kisaamaan. Vallu on kangilla niiin paljon helpompi ja kevyempi ratsastaa, mitä kolmipalalla. Tulevaisuudessa teen varmaan niin et treenit ja maastot meen pitkälti kangilla ja sitten kolmipalalla sellaiset jumppailukerrat, joihin sisältyy paljon taivutteluja yms...
Mutta takaisin valkkuun siis. Keskityttiin siihen että Vallu alkais käyttää kroppaansa kunnolla eli liikkuisi koko kehon läpi ja hyvinhän tämä onnistui. Videolta huomanette eron alkupätkään ja sen jälkeisiin pätkiin. Vallu alkoi liikkumaan ihan eri tavalla eikä ollut mitenkään raskas ratsastaa, vaan pikemminkin kevyempi. Ollaan kylläkin viikolla treenattu ja vahvistettu apuihin vastaamista aina kun pyydän ja se on tuottanut tulosta nähtävästi ku ei tarvinnut kuin pari kertaa esim. jarruttaa isommin. Vallusta on nyt muutenkin tullut herkempi ja parempi ratsastaa! I like! :) Voisin hehkuttaa sitä niiin paljon! Ihan mieletöntä tajuta miten paljon ollaan Vallun kanssa kehitytty tässä melkein kolmen vuoden aikana, etenkin viimeisen vuoden aikana! :)






Treeneihin lähdössä





 Tarkkasilmäiset saattavat muistaa tämän kuvan viime postauksen lopusta ja huomata ettei siinä ole Vallu? ;)


 Snillingur frá Kaakkola
"Snille"
Islanninhevonen
Ruuna
s. 2007

Oma 27.2.2015 -->



Blogin karvakorviin liittyy uusi jäsen, Issikkaruuna Snille, joka on toinen oma hevoseni :) Haettiin Snille tänään ´kotia´, haku ei mennyt ihan kun Strömsössä, mutta nyt näyttää siltä että taidettiin selvitä säikähdyksellä.
Snille kotiutui heti ja niistä tuli Ponin kanssa hyviä kavereita! Mä oon kyllä niin ihastunut Snilleen jo ja odotan innolla että pääsen tutustumaan siihen tarkemmin, alkuun ainakin maastakäsittelyn merkeissä! :) Snillen kuulumisia tulee löytymään täältä blogin puolelta aivan kuten Vallunkin ja Snillelle tulee oma esittelysivu, kunhan kerkiän tässä väkertämään ;)















6 kommenttia:

  1. Kivan näköinen ravi näyttää ponilla olevan, kovin on muuten tutun näköinen:D onko kenties "naapurin" Snille?:)

    VastaaPoista
  2. Snillellä on tosi hieno ravi! :) Ja sehän se ;)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi1.3.15

    Oho Tulipas ihan puskista tämä uusi poni!:D olitko kenties pidemmänkin aikaa suunitellut uutta kisapeliä ostavasi itselle?;) mitä maksoi jos saa udella?
    Ei kai vaan mitään suurempaa sattunut koti matkalla?:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vähän puskista tulee varmaan :D Täytyy kattoa mitä tästä saa, on sellanen projektiponi ;) Ja Snille maksoi sopivasti, en koe tarpeelliseksi jaella mitään hintoja täällä :)
      Pientä äksidenttiä matkaan mahtui vaikkei pitkä ollut matka....

      Poista
  4. Anonyymi4.3.15

    Miten vallu reagoi snilleen? :) Söpö poni :)

    VastaaPoista
  5. Snille on :3 Vallu ja Snille eivät ole samassa paikassa :)

    VastaaPoista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina