Sivut

7. maaliskuuta 2015

Tuulessa tahvoilua


Tänään onkin tullut tehtyä enemmän kun tavallisesti :D Ensin kuskattiin ponnyille vähän kuusenoksia jyrsittäväksi, sitten tahvot pääsivät vuorotellen kentälle rallittelemaan ja ralleja nähtiinkin Vallun ja Simen kanssa ;) Ponien liikutuksen jälkeen vuorossa oli pururallia ja käytiinpä vielä Snillenkin kanssa kävelyllä! :D

 Sanni kävi ensin Mustikan kanssa kentällä touhuumassa vähäsen ja sitten oli "kauhu"kaksikon vuoro eli Vallu ja Cindy. Niillä oli erittäin hauskaa, vauhtia ja sekoilua riitti! Vallu ei tosin saanut riehua liikaa, Cindyn mielestä siis, kun ei ollut mitään asiaa C:n ohi :D Hauska katsoa kuinka Vallu oli Cindyn "tossun alla" koko kenttäilyn ajan, mutta sitten tarhassa Cindylle kyllä selvästi kerrotaan että nyt ei peli vetele.. :D Alla kuvapläjäys kaksikon ralleista, parhaita paloja en sanut ikuistettua kuviin....





















Pururallin(eli kaikkien karsinoiden purutuksen + oljituksen) jälkeen lähdettiin käymään Snille hoitamassa. Siivoiltuani Snillen boxin ja laitettuani sen ruoat ymss... kuntoon lähdin hakemaan otusta. Snille on kyl niin ihana kun laukkaa luokse kun sitä huutaa! :D Nappasin Snillen tarhasta ja tallille kävellessä mietin, että mitkäköhän mahtaa tulla talutuslenkistä kun poni otti vähän kierroksia sekoilevista tarhakavereista/tuulessa heiluvista postilaatikkoijen kansista/muusta ja steppaili vieressä ja pari kertaa suihkasi eteenpäin. Palautin aina kuitenkin takaisin vierelle sen ja kehuin kun hiukankin hyvin tassutteli vierellä ja päästiinkin loppumatka sitten hyvin tallille.


Tallissa otin Snillen käytävälle ja harjailin siinä. Alkuun ilmassa oli vähän levottomuutta ja hyörinää, mutta loppua kohden sekin alkoi vähenemään. Kaiken kaikkiaan tänään oli vähemmän hyörinää kuin aikaisemmin viikolla. Liekö sitten rutiinien puutosta tämä hyörinä :) Suitset laitoin kuitenkin karsinassa päähän, koska se oli helpoin ja vaivattomin tapa säätää suitset oikeille säädöille. :) Otin Snillen liinan päähän ja lähdettiin pihalle, jossa napattiin muutamat kuvat ennen kun lähdettiin tallustelemaan.


Hetki pohdittiin Sannin kanssa, että mihis suuntaan sitä sitten lähtis ja lopulta päädyttiin käymään meillä. Matkaa ei paljoa ollut, mutta sitäkin monipuolisemmin erilaista maastoa. Lenkki meni kokonaisuudessaan tosi hyvin, Snille vaikuttaa maastovarmalta eikä autoistakaan oikeen mitään sanonut. Reipas kävelijä Snillis kyllä on, mutta se on vaan hyvä asia ;) Snille alkoi hetkittäin ottamaan ihan kivasti kontaktia, varsinkin loppumatkasta eikä vain huidellut omiaan, jolloin jouduin melkein jatkuvasti pyytämään sitä poispäin musta kun tunki "syliin" kävelemään... Loppua kohden aloin itselleni saamaan pienemmin avuin tilaa. Snille tallusti muuten koko lenkin tosi rauhassa, mutta steppiaskeleetkin löytyi kun lähistöllä yksi poni alkoi hirnumaan ja Snilleä kovasti se hämmensi :D Yksi ojakin tuli ylitettyä lenkin aikana ja siitä selvittiin hetken tuumaustauolla ja pienellä loikalla ;)  Erittäin onnistunut lenkki siis! Huomenna mennään varmaan vähän tutustumaan kentälle ja katsomaan josko siellä jotain puuhattais :)




Snille 7.3.2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina