Sivut

5. huhtikuuta 2015

Talutusratsastusta ja liinailua ;)



Anteeksi hiljaisuus, joka johtuu pitkälti siitä ettei mitään kirjoitettavaa ole ollut :D Vallun jalkoja olen ahkerasti kylmäillyt päivittäin ja nyt muutamana päivänä se on päässyt vähän liikkeelle ja toistaiseksi sen jalat eivät ole reagoinut.
Snillis on ollut myös vähän kevyemmällä, liinassa päässyt lähinnä hölköttelemään, mutta toivottavasti siihen tulee nyt muutos, sillä ajattelin huomenna nousta sen selkään mikäli se on astetta fiksummalla päällä kun tänään ;D

Innokas kylmättävä ja sävysävyyn loimi&pintelit ;)
 Nyt parina päivänä perjantain kengityksen jälkeen Vallu on päässyt vähän liikkeelle irtojuoksutuksen ja talutusratsuna olemisen muodossa. Lauantaina otin riskin ja laitettiin Sannin kanssa Vallu ja Cindy kentälle juoksemaan. Alkuun meno muistutti lähinnä jonkin asteitta pukkipotku- sarjoja, mutta löytyi ne juoksuaskeleetkin sieltä ;) Ponnyillä oli hauskaa ja pari viikkoa vapaata viettänyt Vallu oli hyvin hikinen ja hyvin tyytyväinen riehumisen jälkeen.
Vaikka vauhtia ja äkkinäisiä liikkeitä yms.. jalkoihin kohdistuvia liikkeitä oli ilmassa todella paljon, Vallun jalat eivät reagoineet millään tavalla! Kunnon kylmäykset tottakai juoksutuksen jälkeen ja sitten tyytyväinen ponny tarhaan ;)



 


Vallu rupes ihan "hurjaks" ja hyppäsi kentälle jääneen esteen itsekseen :DD


Innokas karvamato


Tänään vuorossa oli talutusratsuna olemista, kun Sannin kanssa mentiin taluttamaan serkun synttäreille innokkaita ratsastajan alkuja ;)
En voi muuta sanoa kuin sen, että oon todella ylpeä Vallusta! En ois pari vuotta sitten uskonut että Vallulla kestää hermot ja se ei ala hepuloimaan kun kaikenlaisia ratsastajia kävi kyydissä, niin lapsia kuin aikuisiakin! Vallu oli uskomattoman lunki ja varma tapaus! Jaksoi hyvin tyytyväisenä loppuun asti kyyditä kyytiläisiä tasaisen varmasti eteenpäin :) En mä vaan käsitä, on se vaan niin uskomaton ponny vaikka välillä onkin ärsyttävä! ;) Voisin hehkutta vaikka miten kauan Vallua, mutta on se vaan mahtava! Muiden kanssa sietää paljon virheitä ja antaa niitä anteeksi, selässä saa heilua ja horjahtaa eikä V sano mitään, mut annas kun minä nousen kyytiin niin johan muuttuu ääni kellossa ja virheitä tai horjahduksia ei ponny enää sallikkaan ;DD
Jalat ei reagoinut tänäänkään vaikka selässä kävi eri kokoisia ihmisiä ja tien pohja ei paras mahdollinen ollut! :)


Pinkki ja virhee ;)
 Snillis on parina päivänä ahkeroinut liinan päässä. Eilen Sanni oli katsomassa ja nappasi muutamat kuvat juoksutuksesta. Olin Snillen kanssa pellolla juoksuttamassa, kuten usein kun kentälle on kilometrin verran matkaa enkä sinne viitsi usein kävellä, kun on hyväpohjainen aidattu peltokin käytössä :P Snillis käyttäytyi eilen hyvin, vaikka vähän laiskasti jos ei muutamaa loikkaa lasketa ;) Nykyään Snille on mukava juoksuttaa - ei pysähdy enää jokaisesta kehusta eikä myöskään hinaile mua portille ;D



Tänään ohjelmassa oli juoksutusta kentällä, jonne suuntasin Vallun hoitamisen jälkeen. Snillis oli alkuun laiska ja ottaessani juoksutusraipan käteeni, iski ponille muulitus. Otus ei viitsinyt yhtään kuunnella, vaan touhusi omiaan kuten vaihtoi suuntaa ilman lupaa, juoksi vaikken pyytänyt jnejne... Näistä sitten keskusteltiin ja lopuksi mentiin hyvässä yhteisymmärryksessä sinne minne minä halusin. Laukassa Snillis veti mukavaa rodeota kun innostui, muuten meni kyllä lopuksi hyvin enkä ihan loppuun raippaa tarvinnut enää.
Liinailun jälkeen päästin Snillen irti ja kävelin kenttää ympäri tehden kiemuroita ja kaamuroita ja pysähdyksiä niin että Snillis seurasi vapaana mua. Hölkkää Snillis ei ymmärtänyt ottaa kun itse lähdin juoksemaan, mutta näin oli Vallunkin kanssa alkuun. Roikuin myös mahallani Snillen selässä, jos vaikka huomenna kapuaisin sinne kunnolla ja satulan kanssa ;) 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina