Sivut

20. huhtikuuta 2015

Kisapostaus: Krafturin hallikisat 19.4.-15, Ypäjä



Kevään toiset kisat käytiin korkkaamassa Ypäjällä 19.4. Krafturin hallikisojen merkeissä Haimi-hallissa. Luokkana oli 'vanha tuttu' V1 eli nelikäynti, kun arvelin etten passia saa maneesissa. 
Matkaan lähdettiin puoli yhden maissa päivällä, oma luokkani alkoi vasta iltapäivällä joten aikaisin aamulla ei onneksi tarvinnut lähteä. Vallu lastautui helposti ja matkaan päästiin etuajassa. 


Paikan päällä sompailtiin hetki ympäri ämpäri kisa-aluetta ennenkun aloin laittamaan Vallua kuntoon. Lämmittelyssä Vallu oli täys k*sipää, roikkui siinä vasemmassa ohjassa ja hyppeli pisin puskia suunnilleen... Hetken aikaa tahkosin Vallun kanssa, jotta irtoisi vasemmalta puolelta ja pätkittäin sainkin ihan hyvät pätkät, mutta suurin osa ajasta meni siihen että koitin pitää ponin hanskassa ja tiellä, jossa lämmittelin. Luokkani oli myöhässä, joten kirjaimellisesti hampaita kiristellen odottelin vuoroani, siinä mietiskelin että kannattaako edes lähteä nolaamaan ja sekoilemaan radalle kun poni oli lämpässä jo todella huono.
Kun tuli mun vuoro lähteä radalle, otin asenteeksi 'kaikki tai ei mitään' ja meidän rata meni ihan super hyvin!! Ensinnäkin sain kaikki askellajit mitä pitikin, Vallu oli kuulolla ja saatiin omat ennätyspisteet!! Lisätyssä en meinannut saada ensin laukkaa alas, mutta se oli ainoa rikko radalla! Suorituksen jälkeen kyllä pääsi onnenkyyneleet kun kuulin pisteet; 4.6, 4.6, 5.0, 4.5 ja 5.0 (kok.pist. 4.74)! Ensimmäiset vitoset ikinä virallisista kisoista!! Äitin kanssa siinä pihalla heti halailtiin ja olin vaan niin onnellinen! Viimeiset liian monet kisat on tullut vedettyä 2 tai 3 pistein kun aina joku askellaji ei tullut tai oli väärää tms.., mutta vihdoin oli meidän aika onnistua ja tehtiin se! Noilla pisteillä ei sijoille päästy, kun oli sen verran kovia kilpakumppaneita, mutta sitä ei edes lähdetty hakemaan vaan hakemaan lähdettiin onnistunutta suoritusta ja se saatiin!! :) 

 

Kotiin lähtö vähän venahti kun odoteltiin tuomariarvosteluja, muttei niitä saatu kun joku oli ottanut ne mukaansa... Myöhemmin ne palautettiin kyllä onneksi ;) Vallusta olin ylpeä myös siinä kun jaksoi seistä paikoillaan olevassa traikussa suhteellisen kauan, ottaen huomioon sen että Vallu harvoin jaksaa missään seistä kauaa paikoillaan - ainakaan kuopimatta! Kotimatkalla saatiin vähän jännitystä elämään kun auto alkoi sammuilemaan kesken ajon, mutta perille tallille päästiin hyvin vaikka koko matkan mielessäni kelasin että kenelle soittaa ensimmäisenä, mikäli auto olisi jättänyt meidän tien päälle :D Huh, ei ainakaan tylsäksi käy elämä :P

Kuvituskuvaksi viime vuoden keväältä :)




Jälkeenpäin ajateltuna lämmittelyssä olisin voinut muistella sitä vasenta kylkeäni, jolloin Vallu ei olisi ehkä roikkunut vas. ohjassa, mutta mennyt mikä mennyt. Suoritus kuitenkin meni nappiin! Tuomariarvostelut sain vasta jälkeenpäin ja hyvä ettei silmät pudonnut päästä kun näin että myöhästyneestä siirtymisestä huolimatta olin saanut 5 lisätystä töltistä muutamalta tuomarilta!! Muistakin askellajeista pisteitän oli 4.5-5.5 eli tosi hyvin meidän mittakaavassa! :D 



Seuraavaksi kisataan tod.näk. 14.5 Kuumassa, Snöggurin järjestämissä II- tason kisoissa. Luokka on vielä auki, mutta tämän kisasuorituksen perusteella sanoisin että mennään V1 ;)

1 kommentti:

  1. Hmm.. Täytynee itsekkin ottaa enempi selville tuosta "laiskasta kyljestä", kiitos vinkistä! :D

    VastaaPoista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina