Sivut

1. toukokuuta 2015

Lentäviä lihapullia ;)


Ottakaa otsikko vitsinä ;)
Otsikko viittaa kuitenkin viime sunnuntaiseen päivään kun pystytettiin Sannin kanssa kentälle kuja ja esteitä. Eli irtohypytyksestä kyse ;)
Vallu pääsi hyppimään Cindyn kanssa esteitä ja Snille yksin. 


Vallulla ja Cindyllä tuntui olevan hauskaa, joskin vauhtia oli normaalia vähemmän joka varmaan johtui turhan painostavasta ja kuumasta ilmasta. Loikkimaan otukset pääsivät uunituoreita esteitä. Vallu loikkasi korkeimmillaan 60cm, enkä sen isompaa halunnut edes laittaa vaikka Vallu olisi varmasti päässyt keposesti yli korkeammastakin ja hyvänmielen jumppatuokioitahan nämä irtohypytykset on ;) 








Snillestä en tiennyt, että onko hypännyt koskaan ennen esteitä, joten mentiin aika kevyt ja pidettiin korkeudet maltillisena. Hyppytekniikka Snillellä oli vähän hukassa alkuun, kun kujaan asti päästiin(Snille alkoi protestoimaan juoksutusraippaa menemällä piehtaroimaan koko ajan, mutta lopetti tämän kun kerran näpäytin raipalla), milloin takajalat seikkaili perässä miten sattuu, milloin taas poni loikkasi paikoiltaan yli esteen astetta tyylikkäämmin jne... Lopussa alkoi tekniikka löytymään ja korkeimmillaan Snille loikkasi 55cm yli. Ihan hyvä hyppy Snillellä vaikutti olevan ja vielä varaa korottaa, kunhan S saa ensin esteen ylitystyylinsä haltuun ;) 









Lauantaina Vallu pääsi pitkälle maastolenkille, kun suunnattiin Sannin kanssa etsimään uutta maastolenkkiä, jollainen löydettiinkin! Kilometrejä kertyi melkein 20km ja aikaa meni n.2,5h kun edettiin pääsääntöisesti käynnissä. Uusi reitti on mukavan vaihteleva; On suoraa tietä, mukavaa metsäpolkua ja jyrkkiä ylä- ja alamäkiä sekä ihan metsäpolulla taiteilua. Ihan alkoi harmittamaan kun en ottanut kypäräkameraa matkaan, oli maisemat ja itse reitti sen verta hieno! Katsotaan jos joku toinen päivä mennään uudestaan sinne suuntaan niin saisitte tekin vähän "maistiaisia" miten hienoja lenkkejä täällä on! ;) 


Anteeksi, video laatu ;)

Vallun kanssa olen menneellä viikolla muutenkin maastoillut harvinaisen paljon, mikä on mukavaa vaihtelua kun tämä viikko on mennyt aika pitkälti kenttäilyn merkeissä kun olen treenaillut tänään olleeseen näytökseen, mutta siitä lisää myöhemmin ;) Huomenna suunnataan nenukki kohti valmennusta, pitkästä aikaa! :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina