Sivut

8. toukokuuta 2015

Kävelyä ja jumppailua



Täällä läntisessä Suomessa alkaa jo ihanasti kesän merkit näkymään; ruoho vihertää, pääskysiä lentelee ympäriinsä ja lämpötilat hätyttelee jo +15 parempaa puolta. Ponit ovat päässyt vähitellet totuttelemaan ruohoon ja oi että ne nauttivat kun saavat mutustella ruohoa edes hetken aikaa! ;)

Snillis keväällä kävelyllä

Ponien kanssa ollaan vietetty vähän rennompaa viikkoa. Snille on päässyt useaan otteeseen kävelylenkeille ja se onkin ollut harvinaisen innokas lenkkeilijä! Snillen kanssa on mukava käydä kävelyllä kun kävelee ´omassa´ tilassaan eli ei kävele mun kyljessä kiinni ja se kuuntelee hyvin kehonkieltä innostuessaankin. Jos ollaan satuttu juoksemaan joku pätkä niin niiden jälkeen Snille yleensä tuppaa innostumaan ja kyselee koko ajan, josko juostaisiin taas :D Taluttajan kunto ei vaan oo ihan niin hyvä, että jaksais koko lenkkiä juosta ;)

Vallua väsyttää ;) Kuva viime kesältä.

Vallun kanssa ollaan harrastettu jumppailua kentällä. Olen hakenut sitä vain rennoksi alas käynnissä ja töltissä lähinnä. Olenkin mielestäni onnistunut siitä hyvin! Vasempaan kierrokseen töltissä Vallu mielellään vaan jäkittäisi jäykkänä ylös, mutta oikeaan kierrokseen se hakee mukavasti melkein heti. Käynnissä se on molempiin suuntiin hyvä. Töltissä olenkin sitä työstänyt, kun se tuntuu olevan se hankalin askellaji saada Vallu tarpeeksi rennoksi jumppailua varten. Sille kun tuntuu jäävän päälle se työskentelyasento, jossa viimeiseksi sitä on pyydetty liikkumaan eikä se sitten tunnu tajuavan jos seuraavalla kerralla pyydänkin jotain ihan muuta :D

Ensi viikolla päästään jälleen kisaamaan, kun helatorstaina suunnataan Kuumaan Snöggurin järjestämiin kisoihin ja luokkana vanha tuttu V1 ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina