Sivut

31. toukokuuta 2015

Kisapostaus: Krafturin WR-kilpailut 23.5.-24.5.


 Viikko sitten suunnattiin nokka kohti Ypäjää Krafturin WR-kisoihin. Luokkani oli onneksi jälleen vasta iltapäivällä, joten matkaan lähdettiin puolenpäivän maissa. WR-kisoissahan on kaikki mahdolliset tasot, mutta itse kisasin tutun V1-luokan tasolla II. Oltiin paikalla hyvissä ajoin, joten ehdin hyvin katsella ympärilleni ja tutustua paikkoihin paremmin.

Vallulla jalat vähän sekaisin, mutta mun istunta kerrankin hyvä, ei täydellinen, mutta hyvä ;)

Tein taas pitkän lämmittelyn samalla tavalla kuin Snöggurin kisoissa eli tölttiä ja käyntiä sekä taukoja välissä. Alkuun Vallu oli lämmittelyssä täyssika, ei viitsinkyt kasata itseään sitten yhtään vaan valui käsille passitahtisena ja kun yritti korjata sitä niin meni herne nenukkiin ja poni aloitti "hysterisointinsa". Tein sitten niin että työstin, pidin tauon, työstin uudelleen ja tauko taas ja lopulta sain Vallun hyvin kuulolle ja otin vähän laukka - lisätty siirtymisiä ja ponny alkoi heräillä oikein hyväksi! Lopulta siis vuoroa odottamaan lähdin hyvillä fiiliksillä :)


Juuri ennen kisasuoritusta collecting-ringissä kävin mielessäni läpi miten ratsastan radan läpi ja hoin itselleni että radalla ei ole mikään kiire. Ehkäpä juuri sen takia mulla oli harvinaisen levollinen ja rauhallinen fiilis lähtiessäni suorittamaan.

Sain Vallun heti hitaalle töltille hyvin ja paikoitellen lavatkin nousi oikein kunnolla mukaan työskentelemään. Laukka nousi oikeana kuten pitikin, mun piti vaan olla ääritarkkana etten antanut milliäkään ulko-ohjaa ja väistätin askeleen vasemmalle ennen laukannostoa, jolloin sain sen laukan kun pitikin. Lisätty töltti lähti tosi hyvin laukan jälkeen! Päästiin koko kierros hyvää lisättyä, jonka jälkeen hidastin käyntiin. Tässä kohtaa muutin siis askellajijärjestystäni aikaisemmasta eli ennen olisin lisätyn jälkeen ottanut ravin ja siitä käynnin, mutta nyt päätin muuttaa käynnin ja ravin paikan, jotta saisin varmasti Vallun ravaamaan. Käynnin jälkeen sain ravin ja päästiin koko kierros ravia eli vihdoinkin se 100% ehjä suoritus!!!!


Tuomareilta saatiin pisteitä 4.8, 4.9, 5.0, 5.1 ja 5.1 eli yht. 5.0!! Joka taas tarkoittaa sitä, että pääsen nousemaan II- tasolta III/IV- tasolle sekä saavutettiin SM-raja! En ois ikinä kuvitellut että minä, jonka ei ikinä pitänyt alkaa kilpailemaan, saavuttaisi joskus SM-rajan! Kirsikkana kakun päällä oltais päästy seuraavan päivän A-finaaliin, mutta sinne me ei päästy lähtemään valitettavasti.


Kisat meni siis valtavan hyvin ja oli kyllä suu korvissa ja fiilis korkeella sen jälkeen! Saatiin ensimmäinen vitonen ikinä! Meinas kyllä meikäläiseltä loppua sanat ja vähän muutkin kesken kuvaamaan sitä fiilistä, kun muistelee minkälainen matka ollaan kuljettu ja nyt työ palkittiin nappiin menneellä suorituksella ja hyvillä pisteillä! :D
Kisoista saadun lisäpotkun voimalla jatketaan treenejä entistä tarkemmin ja hiotaan taitoja vielä vähän lisää ;)

Seuraavaksi kisaillaan 6.6. Kuumassa, Gaedingurin järjestämissä kisoissa, joissa osallistun kahteen luokkaan eli V1 ja T1!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina