Sivut

20. toukokuuta 2015

Kesä saapuu kaupunkiin ;)


 Kesä lähestyy - ilman alkaa lämpiämään ja koulua jäljellä enää puolitoista viikkoa ennen odotettua kesälomaa! Itsellä tämä puolitoista viikkoa hujahtaa koeviikon merkeissä eli koetta kokeen perään ;) Noh, kohta kesäloma!

 Ponnyjen kanssa ei olla puuhailtu mitään erikoista. Snillen kanssa ollaan jatkettu talutuslenkeillä ja kävipä se yksi päivä kentällä vähän rallittelemassa ;) Kunhan kesäloma alkaa niin eiköhän Snillekin pääse vielä aktiivisemmin touhumaan - ehkäpä jopa ratsastuksen merkeissä :D Vaikkei noissa kävelylenkeissä mitään huonoa ole, kasvaapahan allekirjoittaneen kunto kun ponilla intoa ja virtaa piisaa ;)













 Vallun kanssa ei olla tehty mitään kummallista, yhdet kisat käytiin helatorstaina ja kisoista onkin postaus rästissä tulossa. Lauantaina toivon mukaan suunnataan nokka kohti Ypäjää kisaamisen merkeissä, luokkana V1 eli nelikäynti ;)

Maastoiltu ollaan suhteellisen paljon ja yksi päivä ylitin itseni ja loikittiin Vallun kanssa huima 40cm ristikko muutamaan otteeseen. Olen Vallulla kunnolla hypännyt viimeksi melkein pari vuotta sitten, joten oli itselle aika jännää hypätä kun ei ole sitä pitkään aikaan tehnyt kunnolla. Ihan mielenvirkistykseksi sillä kertaa menin puomeja paljon ja lopuksi sitten muutamat loikat otin tuolle hurjalle esteelle ja yli selvittiin hengissä ;D Valluhan alkoi vetelemään esteiden ohi yms.. silloin kun viimeksi sillä on hypätty, mutta nyt Vallukin löysi sisäisen estehevosensa ja innolla loikki miniristikon yli ;) Tämän korkeampia tuskin tullaan koskaan hyppäämään ratsastajan kanssa Vallun jalkojen takia, irtona uskallan hypyttää hieman korkeampaa :)







Vallu ja Mustikka ruohoon totuttelemassa ;)

 Koska meillä ei nyt tapahdu mitään ihmeellistä täällä niin ehdotelkaas postausideoita! Snillestä jotain? Vallusta jotain? Muusta jotain?
Haluaisin kovasti kirjoittaa tänne blogiin, mutta en keksi mitään mistä kirjoittaisin D:
Tavallisia ratsastuspostauksia olen pohtinut, mutta tuleeko niistä liian samanlaisia?
Ideoita saa heittää, koetan kesälomalla viimeistään saada blogin kunnolla herätettyä talvihorroksesta! ;)

1 kommentti:

  1. Anonyymi22.5.15

    mua on ihmetyttänyt pitkään, että miksei tolla snillellä ratsasteta ollenkaan?

    VastaaPoista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina