Sivut

24. marraskuuta 2012

Maastoilua 24.11.2012



Olinpas maastoilemassa Elviiran kanssa jälleen :)) Tallille mentiin puol 11 ja haettiin hepat tarhasta. Vallu ei ois halunnu tulla, vaan päätti lähteä vaihteeks karkuun(Eihän aina pidä tulla kutsusta luokse? :DD) , mut antoi helposti kyllä kiinni. Vietii hepat talliin ja harjasin(lue: kaivelin) Vallun esiin mutakerroksen alta. Varustoin Vallun ja naureskelin Arskan pelleilylle. Päästiin lähtemään matkaan noin puolituntia tallille tulon jälkeen. Lähdettiin Harvaperkon lenkille. Vallu kiemurteli eikä olisi oikeen viitsinyt liikkua. Ensimmäisen hölkkäpätkän jälkeen kuitenkin reipastui. Hölkkäiltiin ja laukkailtiin jonkin verran ja Elviira(ja minä) kuvaaili aina välillä. Meillä oli hauska lenkki ja kotiinpäin mentäessä ponit kummasti reipastuivat.

Tallille päästyä vein Vallun talliin ja riisuin siltä varusteet. Loimien kanssa sähläsin hetken, kun piti toinen viedä kuivumaan ja toisesta oli kaulakappale irroitettu :D Eli loimitin Vallun ja odotin, että koska Elviira ois valmis Arskan kanssa(Arska kävi piehtaroimassa karsinassa ainakin 5 kertaa).... Kuitenkin sitten Arskakin saatiin puettua ja vietiin pollen tarhaan.









Kuvat jälleen kännykkä laatua.....

2 kommenttia:

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina