Sivut

30. marraskuuta 2012

Ratsitunti Vallulla 29.11.2012

Mulla oli ratsastustunti Vallulla. Talllille menin joskus varttia yli seitsemän. Menin hakemaan Vallun kamat ylhäältä ja tulin alas. Lähsin hakemaan Vallua tarhasta ja matkalla tarhalle(mm... jotain vähän päälle 20m) meinasin kaatua ainakin kolme kertaa, kun oli liukasta. Onneksi oli pakkasta, sillä tarhat eivät olleet kuraiset. Metsästin Vallun tarhasta ja vein sen talliin. Harjailin ja varustoin Vallun. Odoteltiin hetki, että päästäis tunnille. Lopulta sinnekkin sitten päästiin :D

Tunnilla mentiin paljon käyntiä, harjoiteltiin hevosen venyyttämistä eteenpäin, jotta sais selkänsä käyttöönsä. Vallulla oli vähän vauhtia päällä ja alkutunnista tuntui, ettei tuu mitään. Loppua kohden kuitenkin alkoi rauhoittua ja alkoi tehtävät mennä paremmin. Vähän kokoamisessa Vallu meinaa vaan lähteä juoksemaan, mutta kyllä sen jotenkuten saa pysymään käynnissä :)) Hiukan myös tölttäiltiin.

Tunnin jälkeen vein Vallun talliin ja riisuin varusteet pois. Vallu sai myös loimen niskaansa ja myslit. Sen jälkeen luisteltiin takaisin tarhaan :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina