Sivut

25. marraskuuta 2012

Tuomarin sihteerinä tallikisoissa + Vallun ratsi 25.11.2012

Tänään olin tuomarin sihteerin hommissa tallikisoissa kisaamisen sijaan. Tuli ihan mukavasti seistyä kentän laidalla kirjoitellen tuomarin kommentteja ja pisteitä. Ja siellä seistessä ja katsoessa kisaavia ratsukoita, näki tavallaan erilailla ne kisaajat. Askellajeihin kiinnitti itse huoomiota enemmän ja monia kertoja ajatteli, että "Olisin käyttänyt tuota apua enemmän" tai "En olisi ratsastanut noin lujaa" jne.. Oli kyllä hauskaa puuhaa! :D

Kisojen jälkeen hain Vallun tarhasta ja hinkkasin sen puhtaaksi. Hain varusteet ja varustoin sen. Menin Vallun kanssa kentälle ja nousin kyytiin. Aluksi Vallulla oli joku oma show ja teki kummallisia loikkia, mutta rauhoittui nopeasti. Tein paljon ympyröitä ja kiemuroita. Hölkkäilin myös paljon, aluksi otin tölttipätkiä, mutta vaihdoin raviin, kun en saanut Vallua menemään töltissä kovin hyvin.... Otin myös muutamia laukkapätkiä. Vallu kulki mielestäni ihan ok, mutta huonommin kun aikaisemmin. Itsekkin ehkä vähän jo väsyneenä en jaksanut ratsastaa niin hyvin kuin yleensä ;) Ratsastettuani aikani vein Vallun takaisin talliin, otin varusteet pois, loimitin ja annoin sille myslit. Sitten vein Vallun päiväheinille tarhaan :)

4 kommenttia:

  1. Oli kyl kivat kisat! :D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi26.11.12

    Olisi kiva jos laittaisit rats. kuvien sijaa joskus myös ratsastusvideota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitan heti, kunhan saan kameran + tietokoneeseen ohjelman jolla pystyisin videoita muokkaamaan ymm.. :))

      Poista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina