Sivut

3. tammikuuta 2014

Valluilua - kaksin kappalein


 Tänään olikin vähän erilaisempi päivä. Poni pääsi pitkästä aikaan loikkaamaan muutaman esteen, tosin kuskina en ollut minä vaan joku muu^^ eli kaikki varmaan arvasikin jo, että Sannihan se siellä Vallun kyydissä kävi keikkumassa ;D Nojoo, aloitetaampa stoori minusta;

PAHOITTELEN KUVIEN HUONOA LAATUA

Ilme 10+++

 Eli siis ennen kun päästin Sannin Vallustimen kyytiin kiipesin ensin itse tsiigailemaan, että millä päällä poni tänään on. Vallu oli alusta asti suht rento ja rauhoittui vielä lisää kun aloin pyörittämään sitä kahdeksikolla. Vallu vastasi hyvin pohkeelle ja pätkittäin myötäsi niskastaankin ja alkoi kantaa itseään paremmin, kunhan itse muistin olla roikkumatta ohjissa ja ratsastaa pohkeella.

Töltissä jatkoin samalla kahdeksikolla ja alkuun Vallu meni kumpaankin kierrokseen oikein hyvin, mutta sitten taas itse unohdin ratsastaa ja kappas, poni lähtee itsekseen lisäilemään vauhtia. Sain sen aika nopeasti haltuun ettei päässyt liikaa kiihdyttelemään, mutta kyllä vauhtia pakkasi olemaan vähän turhan paljon. Tällä kertaa poni pysyi hyvin kahdeksikolla eikä karannut kertaakaan pois siitä. Töltin jälkeen tein vielä ravissa samaa kahdeksikkoa. Vallu meni ravissa tosi hyvin, se pysyi rentona eikä kaahaillut ja vastasi tosi kivasti apuihin. Muutaman ravikahdeksikon jälkeen päästin Sannin kirjavan monsterin kyytiin ;D




Plussat:
+ Vallu alusta asti rento
+ En roikkunut joka välissä ohjissa
+ Muistin ratsastaa pohkeella
+ Vallu ei karannut kahdeksikolta ja lähtenyt viemään
+ Ravissa poni oli todella rento ja kuunteli hyvin

Miinukset:
- Kaahotus töltissä, kun en muista ratsastaa koko ajan
- Unohdan ratsastaa ponia koko ajan
- Istuntani
                                         - Poni olisi voinut kantaa itsensä paremmin (t. Videolta jälkeenpäin katselin ja kirosin itselleni kun en käyttänyt raippaa vaikka olisi pitänyt D:)



 Sanni kiipusti Vallun kyytiin ja lähti pyörittämään sitä ympyrälle. Aluksi Sannilla kesti löytää jotain nappuloita, mistä ponin pyörykkää ohjailla, mutta kun ne löytyi alkoi sujumaan kivan näköisesti.  Sanni meni alkuun pellolla jonkin aikaa ja siirtyi sitten tielle ottamaan parit loikat. Sannin fiilikset Vallusta voi tsekata *TÄSTÄ*.



 








 Alkuun Sanni tuli tiellä pari kertaa puomit ja sen jälkeen korotettiin esteeksi. Puomit Vallu tuli hyvin, mutta esteen se yritti kiertää oikeastaan koko ajan, mutta Sanni sai sen hyvin pidettyä niin ettei päässyt joka kertaa esteen ohi. Korotettiin estettä hiukan ja Sanni loikkasi sen muutaman kerran. Lopetettiin onnistuneeseen hyppyyn ja täytyy sanoa et on mulla hieno, mutta pöhkö poni :) Nyt on viis ihmistä mun lisäksi käynyt Vallun selässä sinä aikana kun se mulla on ollut ja kaikkien kanssa käyttäytynyt hyvin :)) 



Fiuuu, pikku loikka ;D



Vallun jälkeen Sanni ratsasti Selmalla ja sitten käytiin Cindyllä heittämässä ajolenkki. Cindy kulki oikeestaan koko lenkin suht reippaasti, ilmeisesti jäänyt eilisestä vauhtivaihde päälle :D Jutusteltiin Sannin kanssa koko lenkki kaikesta mahdollisesta ja ihmeteltiin kun kukaan ei ollut kotona taloissa kun niin pimeetä oli että huhhuh :D




Mitäs muuten tykkäätte uudesta kirjoitustyylistäni? Siis se että laitan aina nuo plussat ja miinukset loppuun, jos ratsastin Vallulla ;)

2 kommenttia:

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina