Sivut

8. tammikuuta 2015

Fiilistelyä kirpeässä pakkasessa


 Tiistaina, päivää ennen kouluun paluuta, ratsastin Vallun kentällä ja äiti oli kuvaamassa.
Vallu oli ihan super koko ratsastuksen! Keskittyi muhun suurimman osan ajasta ja teki kuten pyysin. Hidastukset töltistä käyntiin oli ihan mahtavia, kuten videon vikasta? pätkästä näette.
Koska kenttä oli ihan kivikova en ottanut laukkaa kun yhden pätkän, joka sekin näkyy videolla. Päädyssä levahti vähän nelitahtiseksi kun en osannut tarpeeksi ajoissa päättä jarrutanko vai pyydänkö eteen....
Töltissä Vallu kulki pyöreänä melkein koko matkan. Se lähti ihan sairaan hienosti töltillekkin, tunsi oikeen kun lähti takaa eteenpäin. Vasempaan kierrokseen meillä ei mene niin hyvin kuin oikeaan kierrokseen, mutta eiköhän se treenillä parane. Viimeinen ravipätkä, jota ei harmi vaan tullut videolle, oli ihan sairaan makea! Vallu lähti siihen tosi hyvin ja pysyi loppuun asti tosi joustavassa ja ilmavassa ravissa! Ihan sika mahtava!

Mä muuten koin ahaa- elämyksen :D Oon aina tehnyt puolipidätteitä, mutten loppupeleissä oo tajunnut mitä siellä teen kun teen puolipidätteen, mut nyt sen tajusin! Eli pyydän Vallua hidastamaan ja kun tulee fiilis et nyt se hidastaa niin ratsastankin sen pohkeella eteen, ilman että vauhtia tulee yhtään lisää! :D




 Eilen kävin maastossa Vallulla eikä reissu ihan putkeen mennyt. Vallu oli menomatkan tosi kivan ja kuunteli sairaan hyvin ja kulki oikeen ryhdissä oikeinpäin. Takaisin tullessa koko homma levahti, kun Vallu yhdellä laukkapätkällä harrasti vauhdista liinat kiinni ja sivuloikka- temppuja. Muutaman kerran oli lähellä että olisin pudonnut, mutta muuten pysyin ihan hyvin kyydissä. Hyvän laukkapätkän jälkeen otin vielä tölttiä ja vaadin Vallun kuuntelemaan kunnolla ja se sujuikin sitten jo yhteisymmärryksessä.

Nyt suuntaankin Baldurille tunnille! :)


1 kommentti:

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina