Sivut

4. tammikuuta 2015

Vuoden eka, muttei vika...

Viime talvi
... postaus nimittäin! :) Hyvät uudet vuodet kaikille näin muutama päivä jälkijunassa!

Täälläpäin uusi vuosi sujui suhteellisen rauhallisissa merkeissä, ponit olivat sisällä ja siellä pysyivät. Vallu oli vain hieman huolestuneen näköinen, muttei sen suurempia vaikka raketteja paukuteltiin ihan kiitettävästi lähellä.

Vanha kuva, vuodelta 2012?
S oli Valluilemassa tiistaina ja jouduttiinkin lähtemään maastoilemaan, kun kenttä oli täynnä suojalunta, joka olisi kertynyt Vallun kavioihin ja näin vaikeuttanut hommaa. Maastossa tilsoja ei tullut suuremmin tai ne lähtivät irti itsekseen. Muutaman kerran jouduttin pysähtymään, jotta pystyin irroittamaan sitkeimmät paakut pois.


Uudenvuoden aattona kävin iltapäivästä maastolenkillä. Vallu oli tosi mukavan reipas, mutta kuuliainen kun olin pari päivää ennen ratsastanut sen kentällä kunnolla läpi, josta tulikin sitten kunnon ratsastus. Vallukun meinasi sillon ettei tasan kuuntele yhtään apua vaan surffailee omiaan. Lopulta kuitenkin sain Vallun kuulolle ja toimimaan niinkun halusin. Mutta takaisin siihen maastoon. Vallu oli koko lenkin tosi reipas, mutta kuunteli hyvin koko lenkin. Tiet oli ihan peilijäässä, kuten videoltakin saattaa huomata, joten ennen lenkkiä vaihdoin tuliterät hokit alle ja lähdettiin menemään. Tosin eipä tuo hokkeineen luistele, kunhan ei oo tilsoja. Senpä takia hölkkäilin aika pitkälti lumisimmat kohdat. Kävin lyhyen lenkin, koska loppumatkasta alkoi jo joku ampua raketteja, vaikka kello lähenteli vasta neljää....

v. 2012
Seuraavana päivänä ratsastin Vallun kentällä. Vallu oli alusta asti todella hyvä ja tosi hyvin kuulolla. Vauhtia pakkas tulemaan hieman liikaa, mutta sitäkin pystyi kontrolloimaan tosi hyvin. En vaan oikeen osaa kuvailla, mutta Vallu oli just sellanen ratsastaa millaisella tykkään ratsia! Vastaa apuihin, liikkuu omalla moottorilla, on eteenpäinpyrkivä ja energinen(Vallu mm. haki töltistä laukalle heti jos unohdin ratsastaa, mutta palautui takaisin töltille kun korjasin) eikä pelleile ja sooloile omiaan :D Harmi ettei ollut kuvaajaa matkassa, sillä Vallu toimi harvinaisen hyvin. Vaikka ratsastuksen aikana tuli erimielsyyksiä ja pakka hajosi välissä, niin silti tää vaan oli jotenkin niin kiva ratsikerta! :)

v. 2012

Eilen Vallu ja Selma pääsi hierontaan. Selma hierottiin ensin kun jouduin pesemään savet pois V:n jaloista kun on ollut niin kostea ilma ettei ne lähtenytkään harjaamalla. Saatuani Vallun koivet suht puhtaiksi Vallu sai jäädä boxiin odottelemaan vuoroaan ja siinä se tylsistyttyään odottamaan alkoi sabotoida Selman hierontaa.... Mm. Kaksi kertaa otti raipan telineestä ja huiskasi Selmaa päin, häpsi hierojaa karsinan yli ja ärsytti Selmaa notkumalla karsinan seinustalla joka on käytävän puolella. Loppujen lopuksi päädyin pitämään Vallusta kiinni, jotta Selma saatiin hierottua ilman ylimääräistä ohjelmaa... :D
Vallun vuoron tullessa V nuokkui käytävällä ja nautti hieronnastaan täysin. Muuten Vallu oli hyvässä kunnossa, mutta oikealla puolella sillä oli selässä vähän kireyttä, joka lähti ihan hieromalla pois. Hyvin siis treenattu ponny :P

Tänään Vallu pääsi Cindyn kanssa suorittamaan itsenäistä jumppaa irtojuoksutuksen parissa. Kentälle oli jäänyt este, jota etenkin Cindy loikkasi innoissaan monta kertaa. Vallu sen sijaan ei oikeen perustanut esteestä, kyllä se sen hyppäsi muutaman kerran aika tyylillä, mutta mieluiten kurvasi ohitse. Yritin epätoivoisesti kuvata kypäräkameralla juoksutusta, mutta se oli asteen verran liian ylhäällä, joten video on mitä on... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina