Sivut

31. heinäkuuta 2015

(Puoli)vuosi huoltoa

Snille "taju kankaalla" ;)

Nyt on mun ponit ajan tasalla! :D Keskiviikkona ell tuli puolenpäivän maissa hoitamaan mun tekemän joukkotilauksen eli omien ponien lisäksi olin varannut ajan muutamalle muullekin otukselle eläinlääkärin käsittelyyn. Omat ponit saivat kumpikin rokotukset ja hampaat tsekattiin kuntoon.

Ensin oli vuorossa "Snillen tallin" porukka, joista Snille hoidettiin viimeisenä. Ensin näytti siltä että Snillen saisi ilman rauhoitusta raspattua, mutta todettiin eläinlääkärin kanssa että parempi rauhottaa niin ei tarvii S:n läprätä koko ajan suullaan ylimääräistä ja näin vaikeuttaa ell:n työtä. Piikki kaulaan ja kohta poni olikin unten mailla :)
Snilleltä löytyi ihan takaa piikkejä, mutta muuten oli hampit ihan kunnossa. Muistaakseni oikeissa ylähampaissa ja molemmissa alahampaissa oli piikkejä ja muuten vähän terävyyttä. Lopuksi Snille sai vielä rokotteen ja jäi nuokkumaan karsinaansa.

Snillen jälkeen suunnattiin "Vallun tallille", jossa ensin käsittelyyn pääsi Vallu. Vallu raspattiin ilman rauhoitusta, kuten aina. Sillä ei ollut piikkejä kuin oikealla alhaalla, jotka raspattiin pois ja sen lisäksi hieman terävyyksiä tasattiin suusta. Sinänsä oli yllättävää että oikealta puolelta löytyi tällä kertaa raspattavaa enemmän, kun yleensä vasen on ollut se puoli, josta on jouduttu enemmän raspaamaan. Vallu käyttäytyi tapansa mukaan nätisti ja seisoi pakoillaan koko toimituksen ajan. Loppuun V:kin sai rokotuksen ja pääsi karsinaan seuralaiseksi toiselle, joka jouduttiin rauhoittamaan raspauksen ajaksi.

Nyt kumpikin otus vapailee loppuviikon ja viikonloppuna katsellaan sitten josko lähdettäis palaamaan takaisin liikutukseen ;)
Keplaa taas painella seuraavan puoli vuotta! ;D



Loppuun vielä hieman mainostusta ;) Meidän paikalliskerhomme Heppni alkaa heräilemään pikkuhiljaa takaisin elävien kirjoihin ja nyt tarvittaisiin uusi logo!
+ Luennoista kiinnostuneet; kannattaa tsekkailla vähän väliä Heppnin sivuja, sillä nytkin mm. lokakuussa tulossa "Tietoisesti taitava ratsastaja"- luento, joka varmasti kiinnostaa monia! :)


Hestamannafélagið Heppni ry järjestää logokilpailun ajalle 1.8. – 31.8.2015. Logo voi olla käsin piirretty,...
Posted by Hestamannafélagið Heppni on 28. heinäkuuta 2015




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina