Sivut

12. elokuuta 2015

Maastomönkijänä


Huoh, ja koulut alkaa jälleen... Oisin voinut lomailla vielä pidempäänkin, mutta ei auta ;) Viimeinen puolivuotinen rutistus ja sitten on lukio ohi, toivottavasti... :D

Viimeinen lomaviikko kulutettiin, missäs muuallakaan, satulassa istuen erilaisia maastolenkkejä kierrellen. Ensin käytiin alkuviikosta laukkailemassa jyrkkää mäkeä ja kopsuttelemassa metsäpoluilla, joista en teknisten ongelmien vuoksi saanut kuvattua videota.... Viikon keskivaiheilla suunnattiin etsimään uutta polkua ja onnistuttiin löytämään se muutamien hutilyöntien jälkeen! Satulassa tuli aikaa vietettyä vähän reilu pari tuntia, jonka kyllä tunsi nahoissaan :P Ja anteeksi jälleen oma selostukseni videolla ;D



Vallu on ollut mukava myös kentällä, kun sinne olen eksynyt muutaman kerran ratsastamaan. Viimeksi eilen laitoin kanget pitkästä aikaa päähän ja vitsit oli kivaa ratsastaa! Jotenkin harvinaisen helppoa ja vaivatonta. Vedettiin ympäri kenttää kaikenlaisia kiemuroita, tempon vaihtelua töltissä, laukkaa, ravia.... Kaikki toimi kuin napista painamalla ja itse sain vain nautiskella mukavasta kyydistä!



Ainiin, tämän viikon lauantaina(15.8.) meidät löytää esiintymästä Satakunnan maaseutunäyttelystä Porista, mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan! Issikat esittäytyy klo 16 raviradalla :)
Onko joku tulossa paikan päälle tapahtumaan?

Kaiken lisäksi blogin ulkoasu saa vähän uutta ulkomuotoa pikkuhiljaa, joten ei kannata ihmetellä jos jossain välissä blogi näyttää hassulle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina