Sivut

19. kesäkuuta 2016

Gaedingurin II-tason kilpailut 12.6.


Viikko sitten sunnuntaina herätyskello soitti 4.45 ja alkoi matka kohti Kuumaa, jossa oli Gaedingurin II-tason kilpailut. Vallun kanssa kilpailimme tällä kertaa kahdessa luokassa: V1 ja T1.



 Molempien luokkien lämmittelyssä Vallu oli todella rasittava. Se ei kuunnellut ollenkaan mitä siltä pyysin vaan pyrki  haahuilemaan omiaan. Maneesissa en saanut sitä ollenkaan kuulolle, kun häiriötekijöitä oli paljon sillä pienessä maneesissa oli paljon porukkaa. Ennen suoritusta pääsin kuitenkin menemään tienpätkällä niin, että sain Vallua hieman paremmin kuulolle.

Tölttiluokan suoritukseen sain koottu itseni ja Vallun niin, että olin jopa tyytyväinen suoritukseen! Suoritus ei mennyt vain hujauksessa jotenkin vaan keskityin ja muistin ratsastaa koko ajan. Hitaassa töltissä Vallu pysyi melko hyvin hitaana ja kuulolla, mutta lisätyissä osioissa mun olisi pitänyt olla tarkempi ja ratsastaa lisäys takaa eteen eikä vaan lisätä vauhtia, jolloin Vallu venyi turhan pitkäksi.

Nelikäynti meni hyvin pitkälti samalla tavalla kuin tölttiluokka. Kerrankin muistin rehellisesti ratsastaa enkä vain matkustellut mukana. Lisätyssä Vallu pääsi valahtamaan liian pitkäksi jälleen, mutta muista askellajeista suoriuduttiin mielestäni ihan kunnialla. Ravi oli ainoa, jossa tuli rikkoja, mutta puhtaisiin ravipätkiin olin tyytyväinen. Käynti oli harvinaisen hyvää, saimme siitä jopa 5 tuomareilta. Yleensä käynnin numero on ollut jotakin 4 pintaan, sillä Vallu tuppaa kiirehtimään eikä näin ollen lepää askeleessa ja rentoudu kunnolla.



 Molemmista suorituksista saatiin ihan meidän normaaleita pisteitä vastaavat pisteet eli vähän alle 5, joten olen hyvinkin tyytyväinen. T1 kisattiin ekaa kertaa tällä kaudella, joten pisteet olisivat voineet ollakin vähän jotain muuta ;) Erityisen tyytyväinen olin omaan ratsastukseeni, sillä usein mulle käy niin että "jäädyn" heti kun pitäisi alkaa tekemään suoritusta ja istuskelen vain koko suorituksen kyydissä. Tällä kertaa muistin ratsastaa koko suoritusta ja keskityin oikeisiin siirtymäkohtiin kun ne tuottavat välillä hieman päänvaivaa ;)

Seuraavan kerran kisaillaan SM-kisoissa Ypäjällä 8.-10.7!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina