Sivut

30. syyskuuta 2012

Sannin kanssa Myrskyluodolla & Vallua syöttelemässä Baldurilla 29.9.2012

Menin aamulla 10 aikaan Sannin kanssa Myrskyluodolle. Sanni lopetteli trailerin siivoamista tullessani. Mentiin katsomaan Mikkoa ja Ponia. Poni tuli meijän luokse heti ja Mikko alkoi juoksemaan aidan toisella puolella aidan viertä. Mikkoa moikattuamme lähdettiin tallille takaisin siivoilemaan karsinoita. Sanni siivoili karsinat ja toi turvetta Selman karsinaan. Sannin siivottua karsinat paimennettiin Pikku-Mikke(pässi) takaisin aitaukseen ja haettiin Selma & Cindy. Selma pääsi karsinaan odottelemaan ja Cindyn kanssa lähdettiin ajolenkille. Käytiin ensin Laurikkalantien päästä päähän, toisesta päästä tultiin vähän vauhdilla, kun Cindy ei oikein dikannut noista lehmistä(::DD) ja sitten käytiin vielä pikku ajolenkki Pajaretkellä päin. Takaisin tultua riisuttiin Cindyltä varusteet ja vietiin se ja Selma takaisin laitumelle. Ja jälleen tässä välissä käytiin paimentamassa Pikku-Mikke takaisin aitaukseensa. Sählättiin jottai(enmuistmitäxP) ja sitten Sanni päätti et mennään viel ratsimaan Selmalla ja Cindyllä. Nooh, haettiin Selma & Cindy ja varustoitiin ne ja käytiin pieni maastolenkki. Lenkin jälkeen tallilla otettiin varusteet pois heposilta ja sitten mun piti lähteä.


Kotona söin ruokaa ja sitten lähdettiin äitin kans käymään tallilla Vallua moikkaamassa. Hain Vallun tarhasta ja mentiin äitin kanssa syöttelemään sitä kesälaitumelle. Syöteltiin Vallua jonkun aikaa ja vietiin se tarhaan takaisin ja lähdettiin kotii :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina