Sivut

2. toukokuuta 2013

Maastossa 1.5.2013

Hyvää Vappua!

Menin tallille 12 aikoihin, koska oli vapun päivä ja vapaata koulusta. Hain Vallun ja sen kamat. Harjailin ja varustoin Vallun ja odottelin, että Heidi olisi valmis. Noustiin kentältä heppojen kyytiin ja suunnatiin sitten Harvaperkon lenkille.

Lenkki sujui hyvin. Vallu kulki pätkittäin kivasti ja rennosti niska pyöreänä ja perä työskennellen, mutta välillä poniin iski joku virta piikki ja sitten pää nousi ylös ja poni yritti kiihdytellä ylimääräistä. Hölkkäiltiin ja laukkailtiin melko paljon sellaista rentoa vauhtia, mitä voisi jatkaa ikuisuuksiin. Takaisin tullessa napsin Heidistä ja Hélasta pari kuvaa yhden ladon luona ja siitä sitten matkattiin takaisin tallille.

Tallilla hoidin Vallun eli riisuin varusteet ja loimitin sen. Vein Vallun tarhaam ja tavarat pois, jonka jälkeen menin kuvaamaan Piiaa & Eikkaa tielle. Kuvaamisen jälkeen suunnittelin vielä Anun kanssa heppakerhon ja sitten lähdin kotiin.


Ps. Jos jollain on jotain postausehdotuksia, niin saa laittaa tulemaan :)) Aiheet voivat olla mitä vain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina