Sivut

3. toukokuuta 2013

Tunnilla Vallulla 2.5.2013

Menin tallille seitsemän maissa. Edellinen tunti oli vasta aloittanut, mutta silti hain Vallun kamat ja itse pollen. Harjasin Vallun ja sitten viritin sille riimun päähän ihan kummallisesti ja otin kuvan sunnuntain heppakerhoa varten. Harjailin Vallua vielä hieman lisää ja laitoin sille sitten varusteet päälle.

Mentiin kentälle ja nousin Vallun kyytiin. Odoteltiin, että Piia tulisi kentälle ja aloitettiin sitten tunti. Ensin käveltiin pari kierrosta vaan uraa pitkin ja sen jälkeen aloitettiin puojottelemaan puomeja tallin puoleisella pitkällä sivulla ja metsän puoleisella pitkällä sivulla otettiin tölttiä. Käynnissä Vallu aluksi sähläsi, mutta sain sen sitten rauhoittumaan. Ensimmäiset tölttipätkät menivät hyvin, mutta sen jälkeen Vallu ei enää ollu kuulolla vaikka kuinka yritin ratsastaa eli se sähläsi menemään kovaa vauhtia.

Vaihdettiin suuntaa ja lähdettiin tulemaan puomien yli ja puomien jälkeen nostettiin laukka ja laukattiin metsän puoleinen pitkäsivu. Ravissa Vallu rauhoittui kummasti ja laukannostot sujuivat todella hyvin. Mä en vaan ymmärrä mikä siinä töltissä on sellainen, että poni alkaa sähläämään ja ratsastaja ei saa pidettyä itseään kasassa. Ravissa ja laukassa Vallu malttaa odottaa ja mennä rauhallisesti, mutta auta armias, kun vaihdat askellajin töltille niin ei kyllä ole tietoakaan rauhallisesta menosta, vaikka itse kuinka yritän ratsastaa ponin rennoksi.... Lisää treeniä, niin eiköhän se tuosta sitten...


Havainnollistava Paint- töherrys tosta puomien pujottelusta ;) Talli meinaa tallin puoleista pitkää sivua ja metsä metsän puoleista pitkää sivua ;)))


Tunnin jälkeen riisuin Vallulta varusteet ja laitoin loimet päälle. Äiti antoi Vallulle pöperöt ja minä epätoivoisesti yritin saada suihkepullon toimimaan, mutta loppujen lopuksi jouduin kaatamaan ötökkämyrkkyä kädelleni ja sitten vasta laittamaan Valluun. Kävin viemässä Vallun sitten vielä tarhaan.


Ps. Jos on jotain postaus ehdotuksia, niin laittakaa vaan rohkeesti tulemaan niin toteutan ne parhaani mukaan ;))

1 kommentti:

  1. Anonyymi4.5.13

    Tee videopostaus se olis todella kiva! vaik 20 lukija kunniaksi..

    VastaaPoista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina