Sivut

26. toukokuuta 2013

Vähän päivittely jää taas....

Sori, tää päivittely on taas jäänyt ja varmasti kesän aikana tulee vielä enemmän jäämään, kun en koneelle kerkiä tulla.... Kesän aikana pyörin tallilla aika paljon ja sitten tietysti muuten vain ulkoilen, jos kelit sallii...


Vallu on nyt päässyt vähän ruohon makuun ja eilen rakenneltiin Johannan ja Säden kanssa yksäripojille laitsa tarhan viereen, johon jäbät pääsee sitten syöpöttelemään. Mitään erikoista tänä aikana kun blogi on vähän jäänyt päivittelemättä ei ole tapahtunut. Ekat aluekisat korkattiin viikko(?) sitten. Ne meni ihan jees, pisteet samaa mitä ennenkin ja poni oli mahdottoman laiska kuuman ilman takia ja osittain myös sen takia, että jätin raipan pois ratsastaessa.

Muuten olen Vallun kanssa tehnyt sitä mitä aikaisemminkin, eli maastoillut, ratsinut kentällä, juoksutellut jne.. Mutta enemmittä löpinöittä saatte sarjan kuvia katseltavaksenne ;))

















"Vallu, mennää äkkii karkuu ettei noi ihmiset saa meit kii"






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina