Sivut

1. kesäkuuta 2013

"Tiedotus" :)) ja kuulumisia






Oikeen harmittaa kun en kerkeä kirjustaamaan blogiin kesän aikana hirmu useasti... Mutta sanon, että vaikka blogissa hiljenisi muutamiksikin viikoiksi, Instagrammista löytyy mun(ja Vallun) kuulumisia kuvien muodossa :) Ja Instagrammissa olen nimellä janskiss.

Mulle ja Vallulle kuuluu hywää. Tänään sain peruskoulun päättötodistuksen ja vähän haikein mielin yläasteelta lähdin :) Nyt vaan täytyy suunnata nenu kohti uusia tuulia :) Kävin tänään myös Vallua juoksuttelemassa irtona, mutta kuvia en tähän postaukaeen saa lisättyä kännyllä joten kuvia ei nyt ole valitettavasti.... Huomenna ois tarkoitus lähteä kisaamaan Ylöjärvelle harkkakisoihin, luokkina V1(nelikäynti) ja T1(tölttiluokka). Saanette postausta kisoista sitten joskus.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina