Sivut

29. kesäkuuta 2013

Kentällä reenailua

Täällä taas :)

Vaihdoin blogin nimen, kun kyllästyin vanhaan. Myös varsinainen banneri tuli myös paikoilleen. Mitäs tykkäätte? :)

Tänään olin Valluilemassa. Ratsin Vallun kentällä n. puolituntia. Ensin tein käynnissä ympyröitä, pohkeenväistöjä ja muuta venyyttelyä. Käynnissä Vallu tuntui aavistuksen laiskalta eikä oikein viitsinyt kuunnella loppuun asti ohjeitani. Sain kuitenkin onnistuneita väistöjä. Sitten aloin hakemaan tölttiä. Tein töltissä ympyröitä ja kiemuroita. Aluksi Vallu oli hirveän ravitahtinen, mutta tahti parani koko ajan. Otin muutamat laukannostot, jonka jälkeen tein laukasta lisättyyn tölttiin siirtymisiä. Vasempaan kierrokseen ne sujuivat todella hyvin, vaikken aina saanut pidettyä Vallua töltillä vaan se pomppasi takaisin laukalle. Oikeaan kierrokseen sama harjoitus meni ketuiksi... Vallu ei millään meinannut hidastaa laukasta pois vaan sinnikkäästi yritti laukata koko ajan... Sain kuitenkin pari suht hyvää pätkää ja annoin Vallun laukata pari kierrosta, jonka jälkeen otin ravissa muutamia ympyröitä ja sitten käynnissä kävelin muutaman kierroksen ja tulin alas selästä. Heitin Vallun satulan&turparemmin&ohjat aidalle ja tein loppukäynneiksi maastakäsittelyä. Tein pysähdyksiä, peruutuksia ja kiemuroita Vallun kulkiessa vapaana vieressäni.

Kävin syöttelemässä Vallua hoidettuani sen tarha kuntoon ja sitten vein sen tarhaan syömään vähän vielä lisää :D Alla kuvia mitä tänään nappailin Vallusta :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina