Sivut

5. kesäkuuta 2013

Kisat Tuulensillan tallilla [Snöggur Cup I] 2.6.2013



 Aamulla oli herätys puol 7. Vaatteet päälle, aamupala + eväiden teko ja vähän pakkaamista ja siiten suunta kohti tallia. Tallilla laitoin kamat autoon ja poni kuntoon & koppaan. Käytiin hakemassa matkan varrelta Vallulle kaveri kyytiin. Ja matkattiin Ylöjärvelle Snöggur Cup I kisaamaan ;)



Kisapaikalla etsittiin Vallulle karsina ja poni sai jäädä sinne siksi aikaa, kun hain tavaroita autolta. Puunailin Vallua hetken, jonka jälkeen lähdin katsomaan kisoja. Katsottuani kisoja hetken lähdin laittamaan Vallua kuntoon.
Lämmittelyssä Vallu tuntui aluksi tahmealta, mutta loppujen lopuksi epäilin jarrujen toimivuutta... Radalle päästessä ratsasastin kauempaan päätyyn, josta aloitin suoritukseni. Ensin menin yritin mennä hidasta tölttiä, mutta ponilla oli vauhtia ihan liikaa eikä oikein tullut mitään.... Lisätty töltti meni ihan okei, olisi voinut lisätä paremmin ja välilaukat pois ;) Ravi, laukka ja käynti meni mielestäni hyvin, ei ainakaan vauhtia puuttunut meidän esiintymisestä! :D

Pisteinä mulle tuli 4.8 ja 5.1 ja ne riitti 2. sijaan ;)







Vein Vallun takaisin karsinaan ja riisuin siltä varusteet. Huuhtelin Vallua viileällä vedellä ja annoin sille heinää nenun eteen ja menin katsomaan seuraavaa luokkaa. Luokan lopulla menin laittamaan Vallun kuntoon ja kävin vähän lämmittelemässä. Lämmittelyssä jälleen poni oli aluksi tahmea, mutta vertyi ylivilkkaaksi ;)

 Radalle päästyä tiesin heti, että hidas töltti olisi jotain ihan hirveää.... Vallulla oli vauhtia ihan liikaa ja jarrut ei oikein pelittänyt kunnolla.. Lisättyyn tölttiin olin tyytyväinen, poni lisäsi paremmin kuin mitä hetkeen olen sillä mennyt. Yksi rikko laukalle tuli kaarteessa, mutta sain sen aika hyvin takaisin töltille.

Pisteitä tuli tästä luokasta 4.5 ja 4.8, ne riitti 2. sijaan. :)






1 kommentti:

  1. Mä ratsastan tuolla Tuulensillan tallilla :D Jännitti varmaan ennen kisoja

    VastaaPoista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina