Sivut

18. kesäkuuta 2013

Tästä kesä voi alkaa, nosta tanssija jalkaa...



 Terveppä taas!
Nyt ois sit kesä alkanut, mutta ulkona on vaan +12 ja tuulee&sataa vettä... Mitä ihmettä? Anyway, viime viikon olin leiriavustajana tallilla, oli kyllä aika mahtava leiri ;) Viel ois kolme viikkoo leiriavustajana edessä kesän aikana.


Vallulle & mulle kuuluu hyvää, ollaan harrastettu ohjasajoa, kävelty ja ratsastettu ratsasteltu pisin mettiä. Eilen kyllä jouduttiin molemmat tosissaan duuniin, kun oli Sirpan valmennus.

Eka tunti meni meidän osalta ketuiksi, kun poni ei viitsinyt kuunnella yhtään mitä sille yritin sanoa. Tein pientä ympyrää niin, että aina Vallun jännittyessä siirsin sitä sisäpohkeella ulos ja asetin sisälle. Käynnissä Vallu kulki ihan jees, mutta töltissä jäkitti vain pää pystyssä... Lopputunnista Sirpan käsittelyn jälkeen poni kuunteli vähän paremmin.

Toisella tunnilla poni sitten kuuntelikin paremmin ja päästiin vähän reenaamaan siirtymisiä töltin ja laukan välillä. Vallu oli parempi, kaasutti ja hidasti heti kun pyysin, mutta usein pyrki pomppaamaan laukalle takaisin kun piti mennä tölttiä.

Tänään menen maastoilemaan Heidin&Henna-Riikan kanssa ja huomenna onkin sitten tunti. Sen jälkeen varmaan muutaman vapaa päivän ;)



Alla kuvia Sirpan valmennuksesta vielä ;)



Tunti I

 

Tunti I

Tunti II

Tunti II

Tunti II

Tunti II

Tunti II

Tunti II

Tunti II

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina