Sivut

30. kesäkuuta 2013

I did it!

Wihiii, mä tein sen! :D Menin Vallulla ilman satulaa kaikkia askellajeja.

Ensimmäinen liikkeelle lähtö oli vähän epävarma ja ajattelin ponin ottavan vähän vauhdikkaamman lähdön, mutta lähtikin hössökäyntiä. Lähdin heti tekemään kaikennäköisiä ympyröitä ja kiemuroita, joiden aikana Vallu rauhottui ja rentoutui hyvin. Tein käynnissä kaikenlaisia kiemuroita ja ympyröitä ennen kuin rohkenin koikelemaan hölkkää. Ensimmäisellä hölkkäpätkällä V lähti raviin ja kuski meinasi humpsahtaa alas, mutta pysyin onneksi kyydissä. Seuraavilla hölkkäpätkillä sain Vallulta jotain töltin tapaista, jossa oli parempi istua kuin ravissa. Kyllä pari tölttipätkää taisin saada. Lopuksi rohkenin kokeilemaan laukkaamista, joka ennen ensimmäistä laukkapätkää tuntui maailman hulluimmalta keksinnöltä. Itse laukkapätkä kuitenkin sujui kuitenkin hyvin, mutta hidastuksessa V lähti oikomaan kulmaa enkä ollut ihan täysin mukana jolloin horjahdin, mutta pysyin silti kyydissä. Otin lopuksi vielä ravia ja sitten loikkasin alas Vallun kyydistä ja päästin ponin irti. Juoksuttelin Vallua irtona ja poni näytti laukkaa hieman, ei vissiin oikeen jaksanut enään. Enimmäkseen ravaili, mutta ei sekään meno pahalta näyttänyt ;)) Lopuksi vielä käpöstelin kentällä niin, että Vallu seurasi minua vapaana.

Lenkityksen jälkeen pesin Vallun, kun sille oli tullut rupia mahan alle. Sitten pistin ponin tarhakuntoon ja syöttelin hetken ruohoa ja pääsi sitten otus kaveriensa seuraan tarhailemaan.

Illalla olin vielä Sannin luona kuvaamassa, kun hän ratsasti Selmalla. Siitä voitte lukea lisää Sannin blogista, kunhan Sanni ehtii päivittelemään :))

Alla vielä kuvia tästä päivästä :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina