Sivut

1. heinäkuuta 2013

Etsitään kadonnutta lisättyä tölttiä! Löytyi!

Otsikko viittaa tämän päiväiseen maastolenkkiin. Olin maastossa Heidin ja Elviiran kanssa. Käytiin perus tunnin maastolenkki ja siihen päälle vielä sompailtiin metsässä. Alkulenkistä mulla ja Vallulla oli vähän erimielisyyksiä siitä, että kuljetaanko Elviiran &Sokan vieressä takana vai Heidin&Hèlan vieressä kärjessä... Vallulla oli mukavasti vauhtia, mutta jarrutkin pelitti ihan hyvin, paikoin ehkä vähän hitaasti. Toisen laukkapätkän jälkeen koitettiin ottaa pätkä lisättyä tölttiä, mutta meidän pätkä vähän venähti kun V ei meinannut pudottaa laukkaa pois vaikka kuinka sinnikkäästi jarruttelin sitä. Lopulta piitkän taistelun jälkeen löytyi kaivattu lisätty töltti! ;) Takaisin meno matkalla käytiin vähän rämpimässä metsässä ja kiipeiltiin muutaman mäen yli. Mä arvioin yhden oksan korkeuden väähän väärin ja jäin siitä sitten kiinni... Hetken mietin, miten päästä pois kun poni ei suostu peruuttamaan ja eteenpäin ei voi mennä... Parhaaksi taktiikaksi selviytyi sivulle meno ja pääsin irti ilkeästä oksasta. Loppumatka oli yhtä steppaamista ja kiirehtimistä kun Vallu hermostui paarmoista ja kärpäsistä...

Tallilla öljysin Vallun eilisen pesun jälkeen ja sitten poni pääsi popsimaan vähän ruohoa, jonka jälkeen pääsi tarhaan Arskan kaveriksi, joka Vallua jo kaipalili kovasti ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina