Sivut

27. heinäkuuta 2013

Viikon kuulumisia

Nyt en ole viikkoon kirjoitellut, kun leiriavustajana on melkein koko ajan pieni hoppu.

Sunnuntaina ratsastin Vallun kentällä. Tein kaikissa askellajeissa ynpyröitä ym.. Vallu kulki todella hyvin... Valitettavasti en sunnuntaista muuta muista ;D

Tiistaina ratsastin Vallun jälleen kentällä. Rakensin Elviiran kanssa pujottelun ja puomeja kentälle. Alkuun ratsastin Vallulla 'totisemmin' ja lopuksi vähän rennommin. Vallu tuntui hyvältä ja malttoi kuunnella hyvin. Töltit tuli kivasti perä töissä ja niska melko pyöreenä. Laukat nousi hyvin, vasempaan kiertoon tosin pienten vaikeuksien jälkeen. Laukka - ravi siirtyminen oli jotain tosi isoa :D Vallu lähti raviin takaosa hyvin mukana iison askelluksen kanssa ja ratsastaja ei oikeen ollut vauhdissa mukana. En mä pudonnut, mutta horjahdin tosi nätisti taaksepäin. Lopuks otin vähän etu - ja takaosan käännöksiä. Ratsastuksen jälkeen otin vähän maastakäsittelyä Vallun kanssa, jossa se kulki hyvin. Vähän väistättelin ja taluttelin sitä.

Keskiviikkona olin leiriläisten kanssa maastossa ja tunnilla. Maasto meni hyvin, mitä nyt Vallu oli vähän reipas. Oon kyllä ylpeä ponistani, kun se malttoi jäädä odottamaan ja kävelemään vaikka muut laukkasivat ohi. Tunnillakin Vallu oli super! Pohkeenväistöt sujuivat vasempaan kierrokseen toosi hyvin, mutta oikea kierros ei mennyt ihan putkeen. Töltti oli jotain tosi makeeta, kun poni(ja ratsastja) malttoi keskittyä tekemiseen ;)

Torstaina olin maastossa leiriläisten kanssa. Maasto meni hyvin ja Poni oli hieno, vaikka onkin vähän turhan reipas ja malttamaton maastossa. Hidas töltti löytyi pienen neuvottelun jälkeen ja sitten poni olikin hieno koko matkan.



Ferrari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina