Sivut

6. heinäkuuta 2013

Maastoilua

Tänään olin Vallun kanssa maastossa Elviiran&Sokan kanssa. Mentiin tallille ja käytiin kattomassa varsulia, joka syntyi eilen päivällä. Oli kyllä söpö otus :)

Käytiin Harvaperkon lenkki. Vallu oli tosi kiva. Sain sen joustamaan selästä ja jaloista käynnissä eli käytti takaosaansa. Ensimmäisellä tölttipätkällä vähän herättelin Vallua raipalla, kun meinasi takajalat jäädä matkasta. Toinen tölttipätkä sujui tosi hyvin, poni otti heti takaosan matkaan ja töltti oli kyllä tosi hyvää. Laukassa vähän kisailin Elviiran kanssa, hauskaa oli ;) Tehtiin lopuksi vähän ohitusharjoituksia eli toinen tölttää/laukkaa ja toinen ratsastaa ohi vuorotellen. Se sujui Vallun ja mun osalta vähän niin ja näin, kun poni oli innoissaan aijemmista pätkistä, mutta kyllä sekin malttoi lopuksi odottaa lupaa ohitukseen. Laukattiin pätkä rinnakkain ja sitten käveltiin loppumatka. Olin kyllä tosi tyytyväinen Valluun käynnissä! :) Huomenna vähän kiusaan Vallua kentällä ja sitten oiskin viikko leiriavustajana jälleen :)) Kiinnostaisiko teitä lukijoita erikoispostaus leiriavustajan viikosta? Edelleen otan vastaan erikoispostaus ehdotuksia & toivoisin lukijoiden vähän aktiivisemman kommentoivan ;)) Esim. Varmaan kaikilla on jotain kysyttävää kysymyspostaukseen tai antaa ehdotus erikoispostaukseksi! Wake up! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina