Sivut

5. heinäkuuta 2013

Treeniä, treeniä ;) 4.7.2013



Mulla oli tänään Piian yksityistunti. Aluksi tein isoa keskiympyrää, jossa mun piti saada Vallu taipumaan, rauhoittumaan ja myötäämään niskastaan. Oikeaan kierrokseen se sujui paremmin ja sain Vallun myötäämään niskastaan. Vasempaan kierrokseen olin itse niin solmussa, että aluksi en meinannut saada Vallua edes ympyrälle. Sain kuitenkin vasempaan kiertoonkin ihan hyviä pätkiä. Sitten otin töltin ja tein siinä samaa kuin käynnissä eli siirsin ponin sisälapaa ulos, jotta V irtoaisi sisäohjasta. Lähdin tölttäämään uralle koko kierrosta. Sain Vallun takaosan kerrankin kunnolla hommiin ja sen kyllä tunsi! Poni nousi ylös ja se pääsi heittelemään etujalat ylös taivaisiin. Töltissä kyllä tuli tahtirikkoja ravitahtiselle ja kokonaan raville... Mutta ei se mitään ;) Seuraavaksi aloin ravailemaan. Ravasin uraa pitkin ja kerrankin ratsastin ravia ja sen kyllä tunsi :D Jälkeenpäin nauroin itselleni videosta kun pompin ravissa. :D Ihan niiin hienoa ravia en sanut kuin eilen, mutta tämänpäiväisestä ravista puuttui ainoastaan se ilkeä kummitus eli muoto... Ravissa huomasin, että minun täytyy olla vahvempi edestä, jotta saisin takaosan kunnolla alle. Sama töltissä, täytyy jatkossa muistaa olla jämäkämpi, mutta silti rento. Lopuksi lähdin vähän tielle tölttäilemään. Otin pätkät lisättyä, osa pätkistä meni ketuiksi, kun poni otti laukan jolloin minä irtosin satulasta enkä saanut istuntaani enää kuntoon ja sorruin vanhaan tapaani roikkua ohjissa... Sain myös pätkittäin todella kivaa lisättyä tölttiä! Ainiin, tiellä V:n putsit kuoli, tarrasta lähti siisti suorakaiteen muotoinen palanen :D En tiedä miten siinä onnistui, varmaan silloin kun sekosi jaloissaan töltin ja laukan välillä ;))
Tunnin jälkeen oli fiilis katossa, kun poni oli niin kiva ja sain sen toimimaan :)) Tunnilta sain lisää 'paloja palapeliin', joita pitäisi sitten osata käyttää :D























 
Muuten! Kohta 30 lukijaa mittarissa, mitäs erikoispostausta sen kunniaksi haluatte? Ehdotuksia saa laittaa! Arvonta on ainoa mitä en järkkää ennen kuin on 100 lukijaa, mutta kaikkea muuta saa ehdotella! ;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina