Sivut

19. heinäkuuta 2013

Parin päivän touhut 19.7.-13

Keskiviikkona mulla oli vakkaritunti. Vallu oli todella mukava, mitä nyt vähän lämoesi tölttäämisestä ja jarrut ei aina pelittänyt... Keskityttiin tunnilla siihen, että ratsastaja muistaa istua suorassa ja pystyssä, ettei lösötä satulassa etunojassa niinkuin minä ;) Satunnaisesti sain Vallulta tosi hyviä pätkiä, kunhan muistin pysyä pystyssä. Lisättyä tölttiä sain tosi kivasti ja jarrutkin pelasi melko hyvin siinä vaiheessa tuntia :) Tunnista jäi kyllä hyvä fiilis ;)




Tänään olin maastoilemassa Elviiran kanssa. Vallulla oli järjettömästi virtaa eikä tuuli tehnyt asiaa yhtään paremmaksi. Ensimmäinen tölttipätkä oli kyllä jotain muuta kuin tölttiä :D Laukatkin poni olisi halunnut hanattaa täysillä, mutten antanut kuin yhden pätkän mennä reippaammin. Vallu oli kyllä aika rasittava ratsastaa tällä kertaa.. Jarrut olivat vääähän hitaat, mutta toimivat kun tarpeeksi kauan jarrutteli... Viimeinen tölttipätkä oli todella hyvä, sain Vallun kuulolle tölttäämääb hitaasti :)) Takaisinpäin tullessa kuvasin vähän videolle metsää ja yhden tölttipätkän.


                                                         Ei kannata ihmetellä ääniäni taustalla :DD




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina