Sivut

14. heinäkuuta 2013

Kuulumisia ;)

Tässä on taas jäänyt parin päivän jutut kertomatta, mutta nyt tulee :D

Torstaina olin leiriläisten kanssa yömaastossa. Oli aika jännää vetää 12 hevosen letkaa ;D Mentiin kahden tunnin reissu, laukkailtiin ja hölkkäiltiin melko paljon välillä reippaammin ja välillä hitaammin. Vallu tuntui tosi hyvältä! Oli kuulolla ja työskenteli takaosallaan hyvin. Metsäpätkällä totesin itselleni, että onneksi mulla on Vallu allani, kun hukkasin polun. Vallu osasi reitin onneksi hyvin ja selvittiin ehjänä perille :D

Perjantaina ohjasajoin Vallua hetkisen, jonka jälkeen poni sai maistaa omenamehuvettä, kun sen tarvitsisi juoda enemmän.

Eilen olin Vallulla kisaamassa Jokioisilla. Kisat ei oikein mennyt nappiin, kun koitin kisata vasempaan kierrokseen. Laukka oli väärä ja poni oli ötököistä ihan hermona, jolloin ei oikein mikään askellaji sujunut... Harmitti hirveästi radan jälkeen, mutta elämä on... Ens kerralla vain oikeaan kierrokseen ja käteen ohjat, joissa parempi pito. :) Seuraavat kisat oiski sitten todennäköisesti elokuussa Ylöjärvellä eli Snöggur Cup II nähdään, jos sinne joku on menossa katsomaan tai kisaamaan :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina