Sivut

16. heinäkuuta 2013

Maastoilemassa

Eilen olin maastossa Johannan&Arskan kanssa. Käytiin heittämässä normitunnin lenkki. Vallulla oli koko lenkin ajan turhan paljon virtaa eikä kävelemisestä meinannut tulla mitään. Jarrut oli vähän heikossa kunnossa melkein koko matkan. Takaisin tullesaa Vallua alkoi myös kiusaamaan kärpäset & paarmat ja siitäkös poni sitten riemastui. Loppumatkasta käytiin vähän myös kiipeilemässä muutamaa pientä mäkeä ja palattiin tallille. Vallu taisi ihmetellä päärynän makua vedessä kun hörppäsi pari kertaa ja irvisti sitten ;D Sain ponin juomaan jopa puoli ämpärillistä vettä :D

Tänään Vallu viettää vapaa päivää ja me käytiin äitin kans Agrimarketissa ostamassa Vallulle tökättejä ja muuta. Vallu sai rasvaa, elektrolyyttejä, ötökkämyrkkyä, linimenttiä ja nameja. Ale-laarista jäi käteen ihana kuparin värinen otsapanta <3 Alankin nyt kerätä Vallulle kuparin väristä tavaraa, nykyisen punaisen sijaan ;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina