Sivut

27. kesäkuuta 2013

On paarmoja viisi miljoonaa....

Heissan taas! Mäpä oon nyt ollut ahkera bloggaaja, kun pystyn kännyllä päivitteleen blogiani :))

Tänään Vallulla oli kengitys. Se meni ihan hyvin, tosin Vallu harrastaa akrobatiaa... Fiksuna ponina seisoo kahdella jalalla(yks etu-&takajalka maassa) ja kuopii etujalalla + kengittäjällä yks jalka ylhäällä... Muutenkin ponia ei oikeen innostanut olla kengitettävänä kun ensin joutui puunattavaksi :D

Kengityksen jälkeen vaihdoin itselleni ratsikamat päälle ja Vallulle varusteet ja suuntasimme Heidin&Hèlan kanssa maastoon. Vallu oli vähän hermostunut, kun kauhea paarmojen sotalaivue kulki ympärillä pommittaen sekä minua että Vallua... Mentiin vähän omia reittejä eli lähdettiin tunnin lenkille päin, mutta käännyttiin yhdestä risteyksestä oikealle vasemman sijaan ja mentiin tien pätkä edestakaisin. Muutamat laukkapätkät otettiin, Vallulla oli ihan kiitettävästi vauhtia kun yritti juosta paarmoja karkuun. Hölkkäiltiin jonkin verran. Kun palasimme takaisin samoilimme metsässä vähän omia polkuja tarkoituksella. Kiipeiltiin pientä mäkeä ja rämmittiin metässä.

Tallille palattuamme hoidin Vallun kuntoon kunnon huuhtomisen kera ja vein laitumelle Aragonin ja Birkin kanssa syömään. Hinailin Vallun kamat yläkertaan ja Heidi heitti mut kotiin :)

Muistakaas käydä heittämässä kysymyspostaukseen kysymyksiä! :D

1 kommentti:

  1. sinut on haastettu! (: http://anizzlifeitsmylife.blogspot.fi/2013/06/haastetta-peliin.html

    VastaaPoista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina