Sivut

2. toukokuuta 2013

Estetunnilla Vallulla 29.4.2013


Menin tallille kuuden aikoihin. Hain Vallun kamat ja itse pollen. Harjailin ja varustoin Vallun ja odottelin, että edellinen tunti loppuisi. Meillä oli estetunti, johon menin kun oli tilaa.

Mentiin kentälle ja nousin Vallun kyytiin. Lähdimme uralle kävelemään. Aluksi teimme pysähdyksiä ja ympyröitä hetken, jonka jälkeen alettiin tulemaan ensin käynnissä kolmen puomin yli. Sitten alettiin ravaamaan puomien yli. Käynnissä Vallu kulki kivasti, ravissa vähän kaahaili aluksi, kun ratsastaja ei oikein löytänyt istuntaansa lyhyemmillä jalustimilla. Kun itse löysin istuntani alkoi poni menemään rauhallisessa ravissa puomien yli.







Otettiin suunnnan vaihto ja välikäynnit. Piia kasasi kaksi estettä, jotka olivat matalia, kun hepoilla ei ole hypätty kesän jälkeen. Alettiin tulla kahta estettä yksitellen. Ensimmäinen este oli metsän puoleisella pitkällä sivulla ja toinen tallin puoleisella pitkällä sivulla. Päädyssä renkaiden kiertäminen. Vallu tykkäsi mennä esteitä ja olisi halunnut mennä esteille silloinkin kun ei ollut oma vuoro. Vallu ylitti esteet aluksi hypäten, mutta lopussa taisi hoksata, että esteet olivat niin matalia ettei tarvinnut hypätä.





Tunnin jälkeen vein Vallun tallin seinustalle ja otin varusteet pois. Loimitin Vallun ja vein tarhaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina