Sivut

28. marraskuuta 2014

Sumuista meininkiä

c) Hanna Uotila

Joo, otsikkohan viittaa keskiviikon maastoreissuun, kun oli kauhea sumu. 

Eli keskiviikkona suunnattiin kolmen hevosen voimin maastoon; minä Vallulla, Sanni Selmalla ja Ada, Cindyn vuokraaja, Cindyllä. Heitettiin ihan peruslenkki, mikä pimeällä mennään oikeastaan aina kun ei oikeen pimeät metsät houkuta... Vallu oli koko lenkin intoa piukassa menossa, mutta kuunteli tosi hyvin kun vauhti pysyi maltillisena eikä kisavietti herännyt liikaa. Vallu kulki töltissä pyöreänä ja rentona pitkiäkin pätkiä, mutta innostuessaan ei meinannut pysyä nahoissaan, joten ei oikein sujunut sitten :D Laukassa Vallu kurvaili ihan innoissaan menemään, kun sai kerrankin hanattaa kunnolla ja kilpailla Cindyä vastaan - Selmaa vastaan turha edes yrittää kun ei pysytä perässä, mutta Cindyn kanssa onnistuu kisaaminen ;) Yhdellä pätkällä sain passinkin auki, kun oikeen yritin. Eihän se mitään yltiö laadukasta ollut, mut passia kuitenkin! 

Lenkin jälkeen Vallu oli tyytyväinen otus, joka onnistui hukkaamaan putsinsa kesken lenkin - mahtavaa... :D No, ne putsit kesti meidän käyttöä pisimpään tähän mennessä, joten samanlaiset täytyy laittaa tilaukseen. ;)

----------------------------

Eilen mulla oli tunti Baldurilla ja ratsuna Lellu. Viime kerralla ei Lellun kanssa mennyt putkeen, mutta tämä kerta meni todella hyvin! Alkusäätöjen jälkeen löysin sen oikean istunnan ja Lellu toimi tosi hyvin! Alkuun ratsastin vain hevosta ja unohdin tavallaan mennä itse mukana esim. ympyröissä, joten siihen täytyy Vallunkim kanssa kiinnittää huomiota tarkemmin. 

Tölteissä pääsääntöisesti sain Lellun menemään puhtaasti, mutta välillä se meni passitahtiseksi, kun en jaksanut pyytää takaa eteen tarpeeksi. Töltissä löysin myös asennon, jossa sain Lellun menemään puhtaasti ja hyvin, kun muistin säilyttää asentoni. Tunnin jälkeen tajusin, että olen siinä asennossa istunut kun Vallu menee hyvin, mutta muuten ilmeisesti vaan istunut jotenkin siellä selässä! 

Tänään aionkin heti kokeilla miten sujuu kun etsin sen saman asennon Vallun kanssa!

Minä ja Lellu edellistalvena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina