Sivut

23. tammikuuta 2017

Sitä tavallista arkea


Maastoilua, peltoilua, treenejä kentällä, sitä tavallista arkea. Olen viime päivinä keskittynyt lähinnä mastoiluun kun kerrankin teiden pohjat on kunnossa. Ulkoilutinpa kypäräkameraakin pitkästä aikaa! Video on kuvattu lauantaina, jolloin Sannin kanssa suunnattiin pitkästä aikaa vähän pidemmälle maastolenkille. Harvoin tulee heitettyä yli tunnin maastolenkkejä vaikka täällä olisi todella hyvät ja monipuoliset maastot!




Snillenkin selkään nousin lauantaina reilun 4kk tauon jälkeen. Snille oli kuin vanha tekijä. Itse olin enemmänkin kuin hukassa, Snille kun ei korjaa ensimmäistäkään virhettäni. Ratsastin ihan kevyesti käynnissä ja ravissa tunnustellen mitä poni muistaa ja mihin on kertynyt "ruostetta". Snille oli kyllä heti messissä hommissa, tuntui että tässä mitään taukoa olisi edes ollutkaan! Pätkittäin kun sain itseni oikeinpäin kyytiin lähti Snille todella mukavasti pehmenemään ja työskentelemään vaikken edes pyytänyt. Todella toispuoleinen se on, vasemmalle kaikki sujuu jotakuinkin leikiten, mutta oikealle tuntuu lähes siltä kuin rautakngella ratsastaisi. Se nyt oli odotettavissakin kun Snille on oikeaan kierrokseen maastakäsinkin hankalampi, esim. juoksuttaessa.

Sunnuntaina piti lähteä maastoon, mutta suunnitelmiin tuli muutos ja suuntasin Snillen kanssa kentälle jälleen. Ajatus oli sama kuin edeltävänä päivänä eli rento pieni hetki tunnustellen menoa. En voinut vastustaa kiusausta, joten otin muutamat tölttipätkätkin. Aluksi tölttiä ei meinannut löytyä ollenkaan, mutta pienen muistuttelun jälkeen sekin löytyi. Pätkät, jota Snille meni oli todella hyviä! Tahti oli puhdas ja S työskenteli suht rentona eikä vetänyt niska ihan jäykkänä tikitystä vaan malttoi ja rauhoittui! Eli toisin sanoen jatketaan siitä mihin syksyllä jäätiin, ensin toki kasvatellaan kuntoa ja lihaksia.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina