Sivut

17. syyskuuta 2013

Kisapostaus 15.9 + löpinää

Sunnuntaina mulla oli kisat. Aamulla oli herätys varttii vaille 6 ja puol 7 tallilla. Tallilla hepat(Vallu + Sokka) traikkuun ja matka kohti Ylöjärveä. Matkalla laskeskeltiin Elviiran kanssa Vallun ja Sokan ruokia ja seliteltiin mitä sattuu... Kisapaikalla puunailin Vallun ja laitoin varusteet päälle & lähdin lämppäämään.

Lämmittelyssä Vallu tuntui todella hyvältä, se kulki kaikki askellajit mun haluamaani vauhtia ja laukkakin oli jotain tosi makeeta. Kuitenkin kun radalle päästiin suorittamaan V1 eli nelikäynti luokkaa, ei ollut enään tietoakaan rauhallisesta ja hienosta menosta. Hidas töltti oli aivan liian nopeaa ja Vallu putosi kerran ravillekkin. Ratsastaja toki jäätyi selkään mitääntekemättömäksi tontuksi ja sillä aika poni posotti menemään hurjaa vauhtia. Lisätty töltti meni ihan hyvin, vaikka Vallu rikkoi laukalle muutaman kerran kun en jaksanut pidellä sitä. Sitten olikin laukan vuoro. Poni lähti kuin tykin kuula ja painoi laukkaa menemään koko kierroksen. Ravissa Vallu malttoi kuunnella ja mennä ihan hyvin, vähän ehkä meni epätasapainossa kun takoi satunnaisesti. Käynti meni parhaiten meidän osalta kun heitin vain ohjat pois kädestä ja totesin, että ihan sama mitä menee... Käynnistä napsahti meidän ensimmäinen 6, ravi ja laukka 5 ja lisätty 4,5 ja työtöltti 2 paikkeilla. Tulin luokan 1., koska olin ainoa nuori ;)
Seuraava luokka oli T1 eli tölttiluokka. Tähän lämmittelin lähinnä käynnissä, mutta otin muutamat tölttipätkät, joissa tuli vähän erimielisyyksiä suunnasta ja vauhdista. Itse kisasuoritus ei oikein sujunut, multa hävisi jarrut puolessa välissä suoritusta ja sitten mentiin tölttilaukka sekoitusta ajoittain ja ajoittain ihan lisätyn kaltaista tölttiä. Ja pisteitä ei oikein herunut meidän räpellyksestä, kummaltakin tuomarilta jotain päälle 3 pistettä. Ja tämänkin luokan voiton nappasi minä, ainoana nuorena :P

Päivän lopuksi oli jaettiin vielä Snöggur Cup voitot, joista viisi tuli Raumalle ;) Eli minä voitin V1 ja T1, Elviiran voitti V5 ja T8 ja Anna voitti T8(?) luokan omassa ikäluokassaan :))  Päivä oli lähes kaikilta osin mukava, vaikka aluksi olikin vähän kylmä ilma.














Tänään(tiistai) kävin öljyämässä Vallun sekä nappaamassa rakennekuvan, kun taisin luvata kesä-/heinäkuussa otta joka kuukaudelta rakennekuvat ja laittaa tänne :) Mutta mulla on nyt tästä kuusta lähtien sitten joka kuukausi rakennekuvat ;) Vallu oli tänään ihan pöljä, se oli niin huomion kipeä hörinäturpa että huhhuh :D Torstaina mulla onkin sitten tunti, mutta jollain muulla hevosella kuin Vallulla, sillä Vallustiina on rokotuslomalla ;)


17.9.2013





3 kommenttia:

  1. Anonyymi18.9.13

    hmm.. osallistutko aina sellaisiin kisoihin missä sinä ole aina sen luokan ainut? :D Tuntuu että jos kirjoitat että sinulla meni huonosti, niin siltin voitit, koska olit ainut?
    eikö olisi kivempi kisata siten että on samassa luokassa muitakin kilpailijoita, joten olisi vähän haastetta?

    Vai olenko käsittänyt jotenkin väärin, että olet ollut monesti luokan ainut kilpailija? Ja en siis tarkoita tätä todellakaan pahalla,kunhan ihmettelin :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minähän en etukäteen tiedä, että kuinka monta luokkaani tulee... Kivempaahan se olisi, jos olisi muitakin kisaajoita samassa luokassa. Mutta nää on sellasii asioita, joita ei voi tietää etukäteen. Kun kilpailukutsussa on annettu luokat, niin osallistun niihin joihin saan/pystyn ja vielä se luokka mihin ilmoittaudun jaetaan ikäluokkiin. :)) Usein tällasissa harjoituskisoissa olen sattunut olemaan ainoa nuori... :))

      Poista
    2. Anonyymi19.9.13

      Aa, okei nyt ymmärsin:)

      Poista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina